Fatih sonuçtan çok memnun

22 Temmuz 2023 10:03
Fatih'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederiz”

3 Temmuz 2023 tarihinde Arçelik 584611 MB modeli buzdolabım soğutma arızası verdi. Dolabım 2 yıllık bir dolap.
Servis gelip dolabı tamire götürdü.
Banada emanet dolap vereceklerini söylediler. Ertesi gün emanet dolap getirdiler ama dolabın içi komple küf tutmuş camları kırık bildiğiniz çöpe atılmış bir dolap yollamışlar. O haldeki resimlerini çekip müşteri hizmetlerine yolladım ve gelip bu dolabı almalarını söyledim. 2 saat sonra gelip dolabı aldılar. Servisi aradım siz acaba bu emanet yolladığınız dolabı kendi evinizde kullanırmış diye sordum.
Çalışanların suçu olduğunu söyleyip pek umursamadılar. Sizin dolabı
Sistem tıkanıklığından dolayı tamirini yapacağız dedi ve 2 gün sonra yapıldı diye getirdiler ama dolabın arızası hala aynı.
Şu anda Gaziantep'te 52 derece sıcaklık var. Bu havada Arçelik bizi böyle mağdur ediyor.
Tekrar servisi arayıp dolabımın hala aynı arızayı verdiğini dolabımın değişimini istedim.
8 gün beni merkezle yazışıyoruz diye beklettiler. 8 günün sonunda arayıp merkezin dolabınızın değişimine onay vermediğini söylediler.
Arçelik gibi bir firmaya bunlar hiç yakışmıyor. Çok mağdur ettiler. Bizi
Acilen dolabımın değişimini istiyorum.

22 Temmuz 2023 09:58

Gaziantep Şahinbey Beştepe Arçelik servisi kadar düzensiz işine bakmayan müşteriyi umursamayan bir servis ile karşılaşmadım. 2 yıllık bozulan dolabımı tamir için götürdüler. Emanet dolap bıraktılar. Bıraktıkları dolabın resminide paylaşacağım. Getirdikleri dolap zaten işlerine verdikleri değeri gösteriyor. Servis randevusu söylüyorlar söyledikleri zamanda gelmiyorlar. Bir de gelmeyeceğiz diye arayıp bilgide vermiyorlar. Böyle sorumsuz bir servis. 20 gündür bizi mağdur ettiler. Arçelik firmasına hiç yakışmayan işler yapıyorlar.

Fatih
Fatih
21 Ağustos 2023 16:54

Teşekkür ederiz

İffet sonuçtan hiç memnun değil

İffet
02 Ağustos 2024 19:09
Arçelik Buzdolabı Kabusu: Sürekli Arızalar Ve Çözüm Bulunamayan Sorunlar
Nuran sonuçtan hiç memnun değil

Ordu İlinde Arçelik Servisi Çok Kötü

07 Ağustos 2023 17:40
Sevdiye sonuçtan çok memnun

Sevdiye
05 Temmuz 2023 20:59
"Başlarda üzdünüz, fakat sonrasında sorunu çözümlediniz. Teşekkürler."
Şeyma sonuçtan çok memnun

Şeyma