Nuran sonuçtan hiç memnun değil

Ordu İlinde Arçelik Servisi Çok Kötü

07 Ağustos 2023 17:40

07.07.2023 tarihinde Arçelik marka buzdolabım soğutmadığı için 08502100888 Arçelik çağrı merkezi üzerinden servis talebinde bulundum. ( model no:2474 ce seri no:14-100168-02 )
08.7.2023 tarihinde saat 9.00-22.00 arasında gelecekler diye bilgi verildi. Evde bekledim. Gelen olmadı. Tekrar, tekrar aramam sonucunda 11.07.2023 tarihinde saat 21.50 de servis geldi. Dolaba baktılar gövde arızası var yarın öğlen gibi bizi arayın. Size bilgi vereceğiz dedi ve servis gitti. Ertesi gün aradım telefon açan yok. Tekrar çağrı merkezini arayarak ü*** hanım. Durumu ilettim. Ertesi gün servisten gelen usta biz o buzdolabını yapmayacakmışız patron öyle dedi şeklinde açıklama yaptı. Nedeni sorduğumda ise; siz dolabı başka yere baktırmışsınız şeklinde yanıt aldım. Halbuki 1 yıl önce Ordu merkez bucak mh. Bulunan bu servis kendileri gelip dolabı alıp götürmüş. Yaklaşık bir hafta dolap orada kaldı tamir edip getiren kendisi idi. Kayıtları incelenir ise görülecektir.

Bu arada defalarca çağrı merkezini arayarak başka servis yönlendirmelerini istirham ettim. Kamu çalışanıyım yıllık izinde bayram tatili için gitmiş olduğum Ordu da iznim Arçelik servisi beklemekle geçti. Malum yaz ayı dolapta ne varsa bozuldu. 28.07.2023 tarihinde saat 08.45 de mesaj geldi. Üründeki arızayı giderebilmek için servis hizmetimiz devam ediyor. Geçici ürün talebiniz var ise 08502100888 arayabilirsiniz. Mesajı görünce inanın mutlu oldum. Çağrı merkezini aradım z*** hanım ile görüştüm. Geçici dolap istiyorum dedim. Tamam dedi. Kayıt oluşturdum dedi. Fakat o zamandan bu yana ne geçici dolap var, ne de servis. Ordu da Arçelik servisi çok kötü.

08 Ağustos 2023 15:44 (Şikayetten 22 saat sonra)
15 Ağustos 2023 15:45

Merhabalar, Şikayetimi şikayet var sitenizde yayınlandıktan sonra telefon ile Arçelik çağrı merkezi tarafından 08/8/2023 tarihinde arandım. Şikayetimi bir de benden telefonla dinlediler. İlgileneceğiz en kısa zamanda çözülecektir denildi. Ancak; halen Arçelik servisi geçici buzdolabı getirmedi. Buzdolabını servise almadı. 07/07/2023 tarihinden bugüne kadar Arçelik servisi beklemekteyim. Sabırla bekliyorum. Evim sigortalı olduğundan; sigortaya kayıt açtırdım. Mağduriyetimi anlattım. Bundan sonrasını sigortam çözer diye ümit ediyorum. Bilgilerinize,

25 Eylül 2023 17:40

07/07/2023 tarihinden bugüne kadar 2474 ce model buzdolabını tamir ettirebilmek için adete savaş veriyorum. İyi ki şikayet var siteleri gibi siteler var. Onlar olmasa hiç dikkate dahi alınmayacağız inanın buna, buraya yazınca telefon ile arandım. Ondan önce dikkate bile alınmadık. Gerçi sonuç alamadım fakat olsun. Hukuki Sürecim devam edecek. Şöyle ki; 25/9/2023 tarihinde Arçelik Genel Müdürlükten Seren hanım aradı. Biraz önce buzdolabımı başka bir yere baktırdığımız için dolabı tamir edemeyeceklerini ilettiler. Halbuki defelarca ilettim, söyledim. Bu dolaba en son Arçelik servisi baktı diyorum derdimi bir türlü anlatamadım. Madem böyle bir durum vardı en son yaklaşık bir yıl önce Arçelik servisi gelip dolabı neden aldı tamir için götürdü dolap serviste 10 gün kaldı. Ben sizin genel müdürlüğünüze dolabı kendim kargo yapayım yollayayım. Kargo ücreti de tarafımca ödeyeceğim test edilsin dolap inanın yılda en fazla 20 gün kullanıldı. Sıfır gibi haksızsam tamam. Fakat; Arçelik servisi ne diyorsa onun düşünceleri önemseniyor. Müşteri memnuniyeti asla yok. Bunu yaklaşık bu süreçte öğrendim. Kimsenin anlatmasına gerek yok. Kanımca bu şu demek oluyor; Örneğin hastalığım için bir hastaneye gittim, sonra tedavinin belli bir sürecinde hastane değişikliği yapmak istedim, siz daha önce bu rahatsızlık için başka bir hastanede tedavi görmüşsünüz o nedenle sizi tedavi edemeyiz gibi bir durum resmen benimkisi, ben sizden bedava hizmet istemiyorum, sizin Arçelik imalatı olan cihaza teşhis koyarak tedavisini ücreti mukabilinde yapmanızı istiyorum. Bu doğal hakkım olsa gerek. Sonuç olarak Arçelik için demek ki müşteri memnuniyeti önemi yok. Bundan sonra evime asla Arçelik marka hiçbir şey almam. Resmen yaklaşık 7 ekimde 3 ay olacak, müşterileri ile dalga geçiyorlar. Şöyle ki; Geçici ürün istiyor musunuz? İstiyorum diye form dolduruyorum ürün yok. 18.9.2023 tarihinde servis oluşturmuşlar. Mesaj geldi sonra müşteri talebi iptal ettirdi iş emri durumunu link ten görüntülüyorum. Arıyorum soruyorum mesaj geldi servis kaydı diyorum. Belge elimde diyorum. Cevap veremiyorlar. Servisi oluşturan da onlar, iptal edenlerde onlar. Belgeler, mesajlar elimde diyorum onu bile cevaplayamadılar gerisini siz düşünün. Ben bu zaman kadar Ülkemizin önde gelen beyaz eşya üreticilerinin lideri olarak gördüğümüz Arçelik benim nezdimde artık hiç. Sonuç alamasam da bizlere değerli zamanlarını ayıran, emek ve değer veren Şikayetvar ekibinin hepsinize sonsuz teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız...

27 Ağustos 2024 02:19
Arçelik Buzdolabı Sorunu: Servis ve Müşteri Hizmetleri Yetersizliği
Arçelik Buzdolabı Sorunu: Servis ve Müşteri Hizmetleri Yetersizliği
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2023 01:13
Davut sonuçtan çok memnun

09 Ekim 2024 07:28
Arçelik Buzdolabı Servisinde Haksız Ücret İadesi Sorunu
Arçelik Buzdolabı Servisinde Haksız Ücret İadesi Sorunu
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 21:23
Zeki sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabında Kronik Sorun Ve Servis Mağduriyeti

29 Temmuz 2025 21:54