Büşra
24 Aralık 2024 12:04

Merhabalar. Temmuz 2024'te Arçelik bayisinden AFC 361 B fırınını aldık. Dışarıya giden ürün çok güzel, en son serilerden diyerek satışı yapıldı. Fırını aldım, 2 ay kullanmadan beyin kısmından ses gelmeye başladı. Servisi aradım ve gelen servis bana içindeki plastik fanın yamulmuş olduğunu, o sesin bu yüzden çıktığını söyleyerek değişim sağladı. İkinci fırınımda da aynı ses olmaya başladı, 2 ay kadar sürede ve gelen teknisyen arkadaş sesi kaydedip merkeze gönderdi. Merkez de sesin normal olmadığını anlayarak değişim sağladı. Üçüncü gelen fırınım kurulur kurulmaz o ses vardı ve hemen aynı gün içerisinde talep açıp bu fırının serisinde sıkıntı olduğunu, fırının bir üst modelinin ya da para iadesinin yapılmasını talep ettim. Bana gelen teknisyen bu sesin normal olduğunu, soğutucu fanın çalıştığını ve 'sen bilmiyorsun' diyerek talebimi demode ürün/parça temini yok diye randevuyu kapattı. Başka bir teknisyen talep ettim ve gelen arkadaş da diğer arkadaşının dediğini diyerek soğutucu fan çalışıyor, bundan önce yanlış değiştirmişler diyerek diğer teknisyen arkadaşlarına suç attı. Ben video çekip gönderdim Darıca servisine, bu arkadaşa gelmeden izletip bir önceki gelen arkadaşının dediklerini söyle demişler ki ben ona video çekip merkeze gönder dediğimde, 'ben teknisyenim, karar verebilirim, servise gönderdiğiniz video izledim' dedi. Yani bu gelen arkadaşa ne diyeceklerini söylemiş Darıca servisi. Peki diyorum, neden diğerleri ses çıkartmıyordu, bu çıkartıyor dediğimde de cevap veremiyorlar. Ben bu fırını ilk defa kullanmadım, diğer iki değişen fırın başta sesi yoktu ve benim görümcemde de bir alt modeli var, o neden ses yapmıyor soruyorum Arçelik'e. Hem Darıca servisinden hem de Arçelik'e şikayetim var.

24 Aralık 2024 13:34 (Şikayetten 1 saat sonra)

Didem sonuçtan memnun

12 Eylül 2024 06:16
Pinar sonuçtan hiç memnun değil

Kronik Sorunlu Arçelik Fırın

07 Şubat 2024 00:33

Arçelik Ankastre Afc 340 Modeli Üretim Hatalı Satılıyor!

20 Temmuz 2024 13:10
Arçelik Ankastre Afc 340 Modeli Üretim Hatalı Satılıyor!

25 Temmuz 2024 22:11

Tayyip