03 Şubat 2024 12:31

Arçelik firmasından bir derin dondurucu satın aldım. İlk ayında derin dondurucu tamamen buz tuttu. Derin dondurucu kapağını, saç kurutma makinesi ile buzu çözerek açabildim. Açtığımda içerisinin tamamen buzla kaplı olduğunu gördüm.

Bu durumu teknik servise ilettim. 'olabilir, böyle şeyler yaşanabilir' şeklinde bir yanıt aldım. Daha sonra iki gün bekledim; ürünler çözüldü, buzlar eridi ve tekrar ürünleri derin dondurucuya yerleştirdim. Bir iki hafta sonra yine aynı sorunla karşılaştım. Teknik servis geldi, duruma şaşırdı ve derin dondurucunun parçasını değiştirip denemeyi önerdi. Derin dondurucunun içerisinin tamamen erimesi gerektiğini ve ürünleri çıkarmamız gerektiğini söyledi. Bu üçüncü kez olacak. Ürünlerin büyük ihtimalle bozulduğunu düşünüyorum. Derin dondurucunun fiyatı beş katı olsa da, içindeki ürünlerin fiyatı otuz katı. Arçelik müşteri hizmetleri ve teknik servisi bu şekilde müşteriyi mağdur ediyor. Annem bizzat iletişime geçti ve bir aydır çözüm sunamadılar. Garanti kapsamında olan bu ürünün, ilk ayında bu problemleri yaşatmasından dolayı ve durumu Arçelik'e iletip kayıt altına alınmasına rağmen, ürünün değişimini talep ediyorum. Ancak bu destek, iletişime geçmemize rağmen sunulmadı. Bize, bu tür derin dondurucularda böyle durumların yaşanabileceği aktarıldı.

Müşteri temsilcisi, 'biz müşterilere bunu söylüyoruz, gayet normal' dedi ve ben de bunun videosunu çektim. Videodaki buzlanmanın üç dört kat fazlasını düşünün; bu, erimiş hali. Herkes bu durumu göz önünde bulundurarak başka markaların benzer ürünlerini tercih edebilir. Amacım, başkalarının mağdur olmaması ve Arçelik'in müşteriyi ciddiye almasıdır. İletişim numaram: 053166**7, ö** s** ö**.

03 Şubat 2024 13:16

Ürün 2062MB - 18.11.2022 tarihinde alınmıştır. Alındığı ilk zamanlardan itibaren bu problem bulunmaktadır ve bu durum süreç içerisinde Arçelik firmasına hep iletilmiştir.

03 Şubat 2024 16:51 (Şikayetten 4 saat sonra)
23 Şubat 2024 19:59

İletişime geçildi ve herhangi bir şekilde problem giderilmedi.

02 Kasım 2024 18:30

Problem giderildi. Teşekkürler

Salih sonuçtan çok memnun

21 Temmuz 2024 12:47
"Teşekkürler Arçelik ailesi gerekli hassasiyeti gösterdiğiniz için."
Yalçın sonuçtan çok memnun

Yalçın