Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi Çamaşırları Kirletiyor

Arçelik Çamaşır Makinesi Çamaşırları Kirletiyor
01 Ağustos 2024 19:02

Arçelik çamaşır makinesi aldık. İki sene önce. Aldığımız ilk günden beri makine çamaşırları temizlemek bir yana birbirlerine kirleri bulaştırıp kullanılmayacak halde bırakıyor. İlk yıldan beri servisi arayıp sorunu dile getiriyoruz, makinede değişmedik parça kalmadı ama hala kötü biçimde çıkıyor çamaşırlar. Sorun hallolmadı, bu makineyi alın götürün diyoruz ama sorun yok deyip durmak dışında bir şey yapmıyorlar. Böyle bir markanın bu kadar kötü bir ürünü olması bir yana, ürününün arkasında durmaması da ayrı bir şok.

02 Ağustos 2024 11:22 (Şikayetten 16 saat sonra)
02 Ağustos 2024 11:37

Umarım servis kaydı açılmaz tekrardan çünkü servis görevlileri iki defa kayıt oluşturulmasına rağmen zahmet edip gelmediler bile kendi kafalarına göre gelmiş gösterip not almışlar, Keşke yıllardır bu kadar güvendiğimiz ve hala ürünlerini bu kadar hevesle aldığımız bir marka, böyle kendi başına hareket eden bir servisle bizi muhatap etmese çok çok memnun oluruz

06 Ağustos 2024 14:03

Servis kaydı oluşturuldu her zamanki gibi. Tabi servis çalışanları da her zamanki gibi koşarak geldi demek isterdik ama maalesef kafalarına buyruk halde harekete devam ediyorlar ve hala çözüme varılamadı

Gülsüm sonuçtan hiç memnun değil

Gülsüm
22 Haziran 2024 11:50

20 Eylül 2023 13:18

Arçelik Çamaşır Makinesi: Sürekli Sorunlar Ve Yetersiz Hizmet

14 Ocak 2025 11:46

04 Eylül 2024 11:09
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi Mağduriyeti!

21 Haziran 2024 23:28
Arçelik Çamaşır Makinesi Mağduriyeti!

Arçelik Kategorileri