Gurbet sonuçtan hiç memnun değil

Gurbet
30 Temmuz 2024 18:51

Sayın Arçelik Yetkilisi; 30.10.2021 yılında almış olduğum Arçelik markasından modeli 10120 M 1200 devir 10 kg çamaşır makinesi hakkında şikayetimi bildirmek isterim. Ürünü alalı neredeyse 3 yıl olacak ve 5 kez değiştirildi. İlk makinenin sorunu kıyafetleri yırttı, tüylendirdi ve kıyafetlerin dikiş yönlerini bozdu, yeni kıyafetler de dahildir. Müşteri hizmetleriniz ile görüştüm, sorunu bildirdim ve sonucunda ürünün üst model değişikliğini yapabileceğimi, 1200 devir 10 kg özelliklerinde olması gerektiğini söylediler. Şöyle bir durum var ki bu üst model değişikliği değil, model değişikliği oluyor. Çalışanlarınız cümleleri yanlış kullandıkları için benim gibi insanlar mağdur oluyor. Üst model araştırması yaptığımda sonraki süreçte çalışanlarınız fiyat farkının olduğunu söylediler. Ben de bunu kabul etmedim. Bu sebepten dolayı da üst model değil de eski makinemin yenisini talep ettim çünkü diğer 3 model serisini beğenmedim. 3. makinem geldi ve ondaki sorun da sıkma yaparken aşırı derecede ses çıkartıyordu. Tekrardan müşteri temsilcilerinizle görüştüm, servis çağırdım. 30.09.2023 tarihinde 3 kez servis geldi. Arıza sebebinin amortisörlerin bozuk olmasından kaynaklı olduğunu söylediler. Değişim için talep oluşturuldu lakin ben değişim değil üst model talebinde bulunmuştum. Bu gelecek olan makine 4. olacaktı. Ben ve eşim çalışıyorduk, sürekli Arçelik ile iletişime geçemiyorduk. Sürekli servis çağırmak ve evde beklemek çalışan insan için zordur. Üst model değişikliğinde ise aradaki farkı ödemek istemiyorum. Geçen 2,5 yıl ile bu yıl arasında çok fark var ve niye ekstra bir ücret ödüyorum, bu şekilde mağdur ediliyorum. Arçelik’in makinesinde arıza sebebinden kaynaklı ve bu 1 değil, 2 değil, 3 değil, 4 değil, 5 değil. Gelecek ürünün de değişimini istemiyorum; belki onda da başka arızalar olacak. Artık tedirginim ve Arçelik'in çamaşır makinesinden yoruldum, mağdur edilmekten yoruldum. Bu son makinenin sıkıntısı da tüylenme yapıyor, yıkama yapmıyor, hiçbir şekilde kıyafetlerim temiz çıkmıyor ve şu an bebeğim var, hijyen açısından hiç memnun değilim. İstanbul Gürpınar'dan gelen servisteki arkadaşlarınızdan da hiç memnun kalmadım. Düzgün kontrol sağlanmadan makinenin hiçbir arızası olmadığını söylemişler, halbuki kıyafetleri gösterdim. Tüketici haklarına da başvuru yapacağım çünkü bana Arçelik hiçbir şekilde yardımcı olmuyor. Ben şu anki güncel para iadesini istiyorum. Arçelik markasından memnun değilim ve asla Arçelik ürünü almam. Gerekenin yapılmasını arz ederim.

profile profile profile
31 Temmuz 2024 13:36 (Şikayetten 18 saat sonra)

Saniye
Saniye

Aynı tozlanma sorunu yaşıyorum servis gelmesine rağmen kumaşlardan tüylenme yaptığını söylüyor bende heyete başvuru yapacağım

Büşra sonuçtan memnun

Büşra
20 Şubat 2025 15:58
"Arçelik ve Şikayetvar çalışanlarına sorunumuzu çözdükleri için teşekkür ederim. Yeni ürünüm sorunsuz bir şekilde evime getirildi ve bu süreçte telefonda iletişime geçerek benimle sürekli ilgilendiler. Herkese teşekkürler. Umarım yeni ürünü sorunsuz bir şekilde kullanırız."
Arçelik Çamaşır Makinesi: 4 Aylık Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik 9120M 9kg Çamaşır Makinesi Gürültülü Çalışma Sorunu

07 Mayıs 2024 22:24
Seyfettin sonuçtan hiç memnun değil

Seyfettin
18 Mayıs 2024 19:21