Arçelik Buzdolabının Çekmecesi Kırıldı

Arçelik Buzdolabının Çekmecesi Kırıldı
01 Ağustos 2024 12:16

Kullanalı 5-6 ay olmadan Arçelik'ten aldığımız buzdolabının çekmecesi kırıldı. Yetkili servisi aradım ve bana garanti kapsamında olmadığını söylediler. Bize yardımcı olamayacaksanız biz neden bu kadar yüksek fiyat verip kaliteli bilindik bir marka olsun diye alıyoruz ki. Aynı durumu yaşamış bir sürü şikayet gördüm. Hem kalitesiz ürün kullanıyorsunuz hem de garanti kapsamında değil diyorsunuz. Kullanıcıları mağdur ediyorsunuz.

01 Ağustos 2024 15:36 (Şikayetten 3 saat sonra)
Melek
01 Ağustos 2024 15:47

Geri dönüş sağlandı ancak müşteri memnuniyeti sağlanamadı. Bu kadar kısa sürede sizin kalitesinden maliyetinden kaçarak yaptığınız ürünün kırılmasının bedelini müşteri ödüyor. Bana kullanıcı hatasından garanti kapsamına girmiyor diyorsunuz. Eğer bizzat ben zarar verseydim, üstüne bişi düşürseydim, yıkarken bir yere vursaydım ve bu şekilde kırılsaydı haklısınız ancak çekmeceyi açarken kırıldı. Bu da benim sizin kalitesiz ürün piyasaya sürdüğünüzü düşündürttü. Memnun kalmadım.

Rümeysa
29 Ekim 2024 20:02
Arçelik Buzdolabı Soğutma Sorunu Ve Servis İlgisizliği

Nusret
05 Kasım 2024 15:22
Ebru sonuçtan çok memnun

Ebru
23 Aralık 2023 00:21
"Arçelik e teşekkür ediyorum hemen iletişime geçip sorunumuzu çözdüler. Servis ekibi de gayet ilgiliydi."
Bahar sonuçtan çok memnun

Bahar
07 Eylül 2024 18:37
"Sorunum çözüldü teşekkür ederim"

Arçelik Buzdolabı Sürekli Arıza Veriyor Ve Servis İlgilenmiyor

Sabahat