Arçelik Buzdolabımın Kapağı Paslandı

23 Haziran 2023 16:19

5 sene önce evlenirken aldığım Arçelik marka buzdolabımın kapağı paslandı. Çok saçma bir şekilde rengi atarak paslanmaya başladı. Garantisi bitti tabii ki de ama böyle bir problem nasıl olabiliyor. Durup dururken şaşıyorum! Garantisi bittiği içim servis çağırsam kim bilir ne kadar ücret çıkaracaklar benimle alakalı olmayan bir problem için çözüm bulunmasını istiyorum

23 Haziran 2023 16:02

5 sene önce almış olduğum Arçelik marka buzdolabımın alt dondurucu kapağı kendi kendine yavaş yavaş hava alıyormuş gibi rengi attı daha sonra da paslandı garantisi bittiği için ücret talep edilecek ama benimle ilgili olmayan bir problem olduğu için markanın bunu çözmesini istiyorum

Ek
Ek
23 Haziran 2023 17:35 (Şikayetten 1 saat sonra)
23 Haziran 2023 17:58

Servisten arandım ve beklediğim cevabı aldım garanti bittiği için ücrete tabii tutuluyor, yaşadığım sorun tamamen ürünün kendi kalitesizliğiyle alakalı ufacık bir hava kabarcığıyla başlayıp git gide büyüyen bir renk atması ve paslanma sorunu yaşıyorum buzdolabı kapağında kullanıcı hatasıyla alakalı bir durum olsa zaten böyle bir şikayet oluşturup yardım talep etmem kendi kendine oluşan bu soruna karşı firmanın arkasında durarak sorunu çözmesini beklerdim fakat yardımcı olunmadı.

Aysun
Aysun

Merhaba şu an 1 yıl oldu benimde buzdolabımın yan tarafında paslanma var servis açtım tarafıma kullanıcı hatası dediler ama ben peşini bırakmayacağım sizin sorununuz çözüldü mü acaba?

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabı Kapağı Paslanması, Soyulması Ve Kabarması

04 Haziran 2023 17:42