Arçelik Buzdolabı Yedek Parçasının 10 Yıl Boyunca Temin Edilmesi

08 Temmuz 2023 23:21

Arçelik Buzdolabı çok sıkıntılı!, 10 Yıl Yedek Parça Bulundurma Zorunluluğu Olmasına Rağmen Parça Yok.!
Ağustos 2014 'te önemle tavsiye edilerek aldığım 5850 NFY_84cm_NF_ marka buzdolabım ile yaşamadığım sorun kalmadı ;belki şu ana kadar 5-6 kere servis çağırmak zorunda kaldım. 2,3 aydır Dondurucu bölgesinde ve Buz Yapma makinesinde ciddi arızalar yaşayıp servis çağırdığımda ve /veya WhatsApp hattından görüştüğümde bana yetkili arkadaş :" Ürününüzde ısıtıcı arızası mevcuttur ve ısıtıcıya ne yazık ki onarım sağlanamadığından dolayı buzdolabının komple değişim işlemleri başlatılmıştır. Ürününüzün garanti süreci dolduğundan dolayı ancak ücretli değişim olabilmektedir. Dilerseniz farklı model ürünlerimizi inceleyebilirsiniz " diyerek ilgili değiştirmenin ancak 17.700 TL verdiğiniz takdirde olabileceğini belirttiler. Şaka gibi. Defalarca bu yedek parçanın 10 yıl boyunca tarafınızdan değiştirilmesi gerektiğini belirtmeme rağmen ne yazık ki hep aynı ücretli değiştirme teklifiyle karşılaştım. Bu şikayetim Arçelik tarafından çözülmediği takdirde Tüketici Hakem Heyeti hakkımı kullanacağımı bildirmeme rağmen müşteri memnuniyeti adına ne yazık ki olumlu cevap alamadım. Gereğini daha üst yetkililerin bilgisine sunarım... Çok yazık.! Lütfen yardımcı olunuz.

10 Temmuz 2023 18:09 (Şikayetten 1 gün sonra)

Necati
Necati

Ayniy sorun bende var son durum nedir acaba

13 Temmuz 2023 16:53

27 Nisan 2024 13:07
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 17:40

Arçelik Kategorileri