Özlem sonucu yetersiz buldu

06 Ağustos 2024 10:58

İnternet üzerinden 30 Temmuz 2024 tarihinde n. 11 alışveriş platformundan Arçelik Antares mağazasından satın almış olduğum buzdolabı 3 Ağustos 2024 Cumartesi günü evime ulaştı. Yetkili servis 6 saat bekledikten sonra prize takılması ve 6 saatte boş çalıştırılması gerektiği bilgisini verdi. 12 saat beklemem rağmen buzdolabı hiçbir şekilde çalışmadı. 5 Ağustos 2024 tarihinde sabah 10:00'da eve gelen yetkili servis dolabın fabrika çıkışlı kusurlu olduğunu belirterek ürünü geri alacaklarını ve yenisi ile değişeceğini belirtti. Servisin gittiği saatten bu yana Arçelik'ten tarafıma hiçbir geri dönüş yapılmadı. 850 li hatlardan müşteri hizmetlerini arayarak konunun aciliyetini belirtmeme rağmen, bölge onayı beklenmektedir. Cevabı ile karşılaşıyorum. Müşteri hizmetlerine ürünü hemen teslim etmeyeceklerse, iade işlemi başlatacağını belirtmeme rağmen bir geri dönüş alamıyorum.
Aynı şekilde n. 11 müşteri hizmetleri ile de irtibat kurdum. Onlarda geri dönüş yapacağız dediler ancak hiçbir sonuç yok. Bu sıcaklarda paranla rezil olmak bu sanırım. Sorunum bugün içinde çözülmezse hem Arçelik'i hem de n. 11'i, haklarımı kullanmak üzere Tüketici Mahkemesi'ne vereceğim.

profile profile
06 Ağustos 2024 17:48

Ürünü değiştirmekten vazgeçtim. Çünkü yeni ürünü hemen teslim etmiyorlar. En erken Perşembe dediler. Bende geri iade yoluna girdim. Bozuk ürünü Perşembe günü geri ailıyorlar. Ürünü geri almadan para iadesi yapmıyorlar. Her iki şekilde bu konudan müşteri zararlı çıktı. Değişim içinde bekleyecektim iade içinde bekliyorum. Sonuç evde 2 adet bozuk buzdolabı ve ben hala mağdurum. Bir daha Arçelik mi asla!

06 Ağustos 2024 18:06 (Şikayetten 7 saat sonra)
15 Ağustos 2024 15:02

Arçelik ürünle ilgili çok sayıda telefon etti. Yenisi ile değişim teklif etti ve hediye olarak 4 yıl garanti ek süresi verdiler. Ancak üründen soğuduğum için ürünü geri iade ettim ve ve paramı aldım.

Hayat
Hayat