Emel sonuçtan çok memnun

Arçelik Buzdolabı Kapak Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Arçelik Buzdolabı Kapak Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti
12 Ekim 2024 13:50

Temmuz ayında Arçelik buzdolabı 578556 eı model satın aldım. Bir süre çok önem vermediğim fark etmediğim alt dolap kapağımın kolayca kapanmadığını hatta hiç uyarı sesi de çıkarmadığını, ve son olarak sabahtan akşama kadar açık kalıp soğutmanın olmadığını görünce servise haber verdim.

12.10.24'de servis gelip dolabı kaldırıp sağ ön ayakta bir işlem yaptılar sonrasında bir şey değişmedi. Zemin düzgün değil, sert kapayın önerisinde bulunarak işlerini tamamladılar. Sorunum hallolmadı. Evimde kullandığım tüm beyaz eşya, Arçelik Beko markalı olup, son aldığım buzdolabının kalite olarak ta Arçelik teknolojisine yakışmadığını görüyorum. Dolabımı iade etmek istediğimi Arçelik yetkililerine bildirmek isterim.

12 Ekim 2024 17:13 (Şikayetten 3 saat sonra)
Emel
Emel
31 Aralık 2024 08:36

Sorunum Arçelik yetkili servis ve ilgililerin gayretiyle çözümlendi. Teşekkür ediyorum, müşteri iletişim merkezinin üstün gayretleri olduğunu gördüm. Çok teşekkürler iyi çalışmalar diliyorum

Aynur sonuçtan çok memnun

15 Mart 2025 18:00
"Çok yürekten teşekkür edemeyeceğim. Üzgünüm... O süreçte neler yaşadığımı unutamıyorum..."
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Bayram
21 Ocak 2025 21:10
Arçelik Buzdolabı Ve Servis Sorunları
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik 578590 El Sıfır Buzdolabı Soğutmuyor Dondurmuyor İade Talebi!

26 Temmuz 2023 14:57
Abdulcelil sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabında Soğutma Ve Motor Arızası Çözülemiyor, Servisten Memnun Değilim

Abdulcelil
18 Temmuz 2025 16:27