Birtan sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2024 09:48

Arçelik bku 9130 aria master Pro buhar kazanlı ütü buhar vermediği için Aksaray Y**** S****** yetkili SERVİS'e götürüldü. Ütü tabanı değişimi gerektiği söylendi ücreti söylendi ve tamam dedik değiştiği iddia edildi ve 10/07/2024 tarihinde ürün teslim alındı. Alırken tamirini yapan personele bu taban değişmemiş uç kısmındaki ezik düzeltilmiş eski taban bu dediğimde cevap vermedi. Test edildi mi dediğimde de evet diyerek atölye kısmına geçti. 13/07/2024 tarihinde kullandığımızda bu sefer ürün hiç buharı kesmiyordu. Bizde tabanına bakınca değişmediğine tam kanaat getirdik. 16/07/2024 tarihinde servise tekrar gittiğimde kapıda tamir eden personel değiştiğin iddia ederek gereksiz agresifleşti. Bunun üzerine sekreter bayan sağ olsun kamera kaydı var değişmese söylerdik dedi. Ve ilahi adalet değişmediği kamera kaydından da görüldü. (kayıt tarihi ve saati 10/07/2024 saat 10:05 civarı). Yani diyeceğim Aksaray Arçelik servisine ürün verirken iyi araştırın.

16 Temmuz 2024 14:34 (Şikayetten 4 saat sonra)
22 Temmuz 2024 09:36

Servisiniz iki günde bir arayıp her seferinde parça sipariş edildi bugün ki sevkiyatta gelecek yalanıyla oyalıyor. Bir hafta geride kaldı tabii öncesinde ki 2 haftayı saymıyorum. Olur da sorunu çözüp teslim alırsam çok merak ediyorum bana sağlam olan ütü tabanımı değiştirdik deyip ücreti ne yapacaklar. Bekliyoruz. Bir de bence servisinizi kontrol edin şehirde ki bu servis hakkında bir çok kişi şikayetçi. Markanın pek umurunda değil nihayetinde satana kadar.

23 Temmuz 2024 15:11

Ürünün sorunu çözülemedi. Kazan değişimi gerekiyor denildi ve yedek parça temin edilemediği söyleniyor. Servis görevlisi Arçelik tarafından yeni ürün almam için teklif verileceği söylendi. İnternet sitelerinde ürün satışta olduğunu gözlemledim. Şimdi yedek parça temin edilemeyen bir ürünün satışına devam edilebilir mi? Sadece üretip piyasaya sürmek yasal olabilir ama satılan bir ürünün yedek parça ve servis hizmetlerini belirli bir süre yerine getirmeleri gerekmektedir. Ve Arçelik markası bunu yapmıyor. Sizce bu yasal olmayan bir duruma neden ülkemiz de ki tüketici heyet mahkemeleri hiçbir müdahalede bulunmuyor.

Orhan sonucu yetersiz buldu

Buhar Kazanlı Ütüde Bitmeyen Servis Macerası

21 Ekim 2024 20:10
buhar-kazanli-utude-bitmeyen-servis-macerasi-1.pdf
Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 16:47

Arçelik Ütüde Fahiş Tamir Ücreti Şoku

10 Aralık 2024 12:17

Arçelik Aksaray Yetkili Servis Şikayeti

Zeynep
28 Temmuz 2023 12:46
Suat sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buhar Kazanlı Ütü: Sürekli Su Akıtma Sorunu ve Çözüm Bulunamaması

25 Eylül 2024 00:17