30 Ocak 2024 21:197.761

18.12.2023 tarihinde kurulumu yapılan Arçelik 940 kmı model kurutma makinem için daha önce buhar bölümünden buhar yerine makinenin içine su atması şikayetinde bulundum servis geldi işlem yapılmadı normal olabileceği söylendi. Anladığım onlarında bu konuda bilgileri yok. Servisten sonra İlk defa yine bugün kullandığımda çamaşırlarımda makineden çıkardığımda parça parça su lekeleri vardı ıslaktı yani. Buharlı tazeleme programında makineyi çalıştırdım. Program süresi 35 dakika ve ilk iki dakika içinde makinenin içine buhar püskürtme bölümü yine su fışkırttı ve makinenin içinde bir sürü su doldu. Makine da buhar işareti yanıp sönüyor bu demek oluyor tabi ki içinde buhar yapacak su kalmadığı için. Ben normal ürünler dururken daha fazla para verip buhar özelliği olan cihazı aldım. Ürün sorunlu ben cihazımın sıfır ürünle değişmesini veya iadesini talep ediyorum.

31 Ocak 2024 11:11 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

Yorumlar(10)

22 Ağustos 2024 10:43

Aslında su vermesi normalmiş. Makinenin sıcaklığı ile ı su buhara dönecek. Benim üründede su gelmiyor, buhar ışığıda yanıp sönüyor. Yani su tankı boş diyor. 2. Ürün geldi daha yeni. 1. Ürün aynı böyle diye iade ettim yani

Cihan
Şikayeti Çözüldü
28 Şubat 2024 11:59

Durum ne oldu bende de üst modeli var aşağı yukarı aynı sürede almışız bende de aynı durum.

4 Şubat 2024 16:34

Arçelik 940 kmı model bende de var yeni aldım aynı şekilde buhar yerine su veriyor. Servis çağırdım. Servisin cevabı aynen şu şekilde su verse bile sana en sonunda çamaşırı kuru şekilde vermesi lazım. Ama çamaşır haliyle nemli çıkıyor ala bula yani. Makinenin değişimi sağlandı ama bu makinede aynı buhar yerine su veriyor bence üretim olarak bu modelde sıkıntı var. Tekrar arayacağım iade için umarım kabul edilir.

1 Şubat 2024 09:41

Bir üst versiyonu bende var ve yeni alındı aynı sorun şu an bende de mevcut. Servis geldi ve bunun normal olduğunu söyledi. Ben ürünü ıslatacak olsam çamaşır makinesine atar yıkardım. Geri dönüt nasıl oldu sizlere?

Arçelik Kurutma Makinesi Sorunu: Çözüm Bekliyorum!

2 Ekim 2024 01:5610.497

"Yaşadığım yerdeki servis yetkileri haricinde çok güzel ilgilendiler müşteri temsilcileri. Uzun çabalarım sonucunda haklı olduğum kabul edilip ürün değişikliği yapıldı. İlgileri için müşteri temsilcilerine çok teşekkür ederim."

13 Aralık 2023 14:264.868

"İlginiz için teşekkür ederim"

Tümünü Gör
Arçelik Dalga Geçiyor Sanırım!

Arçelik DalgaGeçiyor Sanırım!

Arçelik Ürün Değişimi İstiyoruz!

Arçelik ÜrünDeğişimi İstiyoruz!

Aleyna
Arçelik Çamaşır Kurutma Makinesi Sıkıntısı!

Arçelik ÇamaşırKurutma Makinesi Sıkıntısı!

Özkan
Arçelik Kurutma Makinesi  Arızası!

Arçelik KurutmaMakinesi  Arızası!

Demet