04 Eylül 2023 15:27

Eylül ayında aldığımız Arçelik 9124 n model çamaşır makinesi 30.10.2022 tarihinde tarafımıza teslim edildi. Makine, yaklaşık 3 ay sonra içerisinde yıkanan yorganımı yırttı,. Daha sonra 2023 Temmuz ayında tişörtümü, eteğimi yırttı. En son 2023 Ağustos başında ise tül perdelerimi parçaladı. Yorganım ve perdem daha yepyeniydi. Tüm eşyaları kullanalı 1 yıl bile olmadı. Ayrıca çalışırken devamlı patlayacakmış gibi sesler çıkarıyor. Belli ki iç kısmında teknik bir sorun var ve bu sorun bizden kaynaklı değil... Bu sorun için yetkili servisi aradım, geldiler. Gelen ilk servis; herhangi bir aksiyon almadan, tül ve yorganları makineye atmamam gerektiğini söyledi. Fakat makinenin perde ve yorgan yıkama özelliği var... Gelen ikinci servis ise; düzenli bir şekilde kontrol edip, körükle kazan arasındaki mesafenin fazla olduğunu ve bu sebeple sorun yarattığını söyledi. Bunun üzerine değişim yapılabileceğini belirtti. Ancak 04.09.2023 tarihinde Arçelik'ten arandık ve herhangi bir değişim durumunun olmadığını söylediler. Ben 1 aydır çamaşır yıkayamıyorum, yeni evliyim ve yırtılan eşyalarımın hepsi yeniydi. Daha 1 yıl dolmadan hem makinemden hem de eşyalarımdan oldum. Kusurun giderilmesiyle alakalı asla hızlı bir şekilde aksiyon alınmıyor. Yine 04.09.2023 tarihinde aradıklarında 07.09.2023'te geleceklerini ve tekrar bakacaklarını ve herhangi bir değişim vb. Durumun olmayacağını ilettiler. Neden hala sadece bakmak için geliyorlar? Neden mağduriyetim giderilmiyor? Arçelik gibi büyük bir markanın bu şekilde davranması ne kadar üzücü... Üstelik kendilerinden hasar tazmini de istedim. Çünkü yırtılan eşyalarımın onarılması mümkün değil! Bununla ilgili de herhangi bir dönüş alamadım. Yetkili bir kişiyle de görüşemiyoruz. Soruyorum; bu sorun nasıl çözülecek? Eşyalarımla ilgili yaşadığım kaybı kim karşılayacak? Eğer çözülmezse elimden geleni yapacağım. Ne kadar büyük bir firma olursa olsun fark etmez. Kimseyi bu şekilde mağdur etmeye hakkınız yok. Bu hafta sonuç alamazsam Tüketici Heyeti'ne başvurup hakkımı yasal yollarla almayı mutlaka deneyeceğim.

profile profile
05 Eylül 2023 11:03 (Şikayetten 19 saat sonra)
05 Eylül 2023 18:26

7/24 yanımızda mısınız? Az önce arandım ve red aldığım söylendi... Ürünün herhangi bir sıkıntısı yokmuş. Bu ürünler kendi kendiliğine mi parçalandı? Ben 1 aydır evimde kıyafet yıkayamıyorum, ürünlerim parçalanıyor! Buna rağmen nasıl red cevabı gelir... İnsanları nasıl bu şekilde mağdur edebiliyorsunuz? Benimle direkt yetkili kişinin iletişime geçmesini istiyorum!

Sedef sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi: Sürekli Arızalarla Mağduriyet!

14 Şubat 2025 22:13
Kendal sonuçtan hiç memnun değil

Kendal
15 Kasım 2023 16:14
Arçelik Çamaşır Makinesi Kıyafetlere Perdelere Zarar Veriyor!

Arçelik Bozuk Makine Gönderdi.

Zeynep
15 Haziran 2024 17:08
Arçelik Bozuk Makine Gönderdi.
Elvan sonuçtan hiç memnun değil

09 Şubat 2024 21:52
Veli sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2023 16:24

Arçelik Kategorileri