Ömür sonuçtan hiç memnun değil

11 Mayıs 2024 16:35

Buzdolabının su giderinin işlevini yerine getirmemesi sonucu dolap içi cam gibi buz oluyor. Yetkili servisi aradık gelen usta arka kapağı söktü, buzları temizledi ve bunu ur gibi düşün bu dolaplarda kronik sorun, bunun hastalığıda bu yine tekrarlar, çözümü yok dedi. Sonrasında müşteri temsilcisi ile konuştuk öyle bir durumun söz konusu olamayacağını belirtti ve belli bir zaman sonra yine buzlanma yaptı. Yine yetkili servisi aradık. Gelen usta buzları temizledi arka kapak değişirse sorun gider dedi, değiştirdik ama sorun hâlâ devam etti. 3. Kez servis geldi yine değişen bir şey olmadı. İşin ilginç yanı her buzlanmada giderin tıkalı olmamasıydı. Sayenizde buzdolabı tamircisi oldum. Artık buzlanma yaptığında kendi işimi kendim hallediyorum ama bu durum çok can sıkıcı. Dolap 10. Yılını doldurmak üzereyken müşteri temsilcisinin yönlendirmesi ile değişim yapmadığıma pişman oldum. Lütfen bana kalıcı bir çözüm bulun.

04 Temmuz 2024 10:17

Tarafıma dönüş yapılmadı, yeniden yetkili servisi çağırdım. Telefondan servis yetkilisine bilgi verdim. Isıtıcının değişmesi gerektiğini söyledim, ısıtıcının değişmesi demek dolabın değişmesi demek dedi. Sonrasında müşteri hizmetlerini aradım, akabinde servisten bir bayan beni arayıp resmen müşteri hizmetlerini aradığım için azar yedim. Müşterinize ses tonu yükseltmek, ya da hesap sormak ne anlama geliyor. Dolap için ölçüm cihazı takıldı ve sonuç olarak dolabın çalışmasında bir sorun olmadığı bilgisine ulaştım. Sorunsuz çalışan dolabın resimlerini görüyorsunuz.

22 Ağustos 2024 21:02

Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağımı belirterek defalarca servis fişini istememe rağmen tarafıma servis fişini göndermediler.

Gülistan
08 Mayıs 2024 14:00