Arçelik 2172 Jeb Derin Dondurucu En Üst Rafı Düzgün Dondurmama Sorunu

11 Mayıs 2024 11:505.416

Arçelik 2172 jeb model 7 çekmeceli dikey derin dondurucu dolabın en üst rafının dondurucu özelliği düzgün çalışmıyor. Cihaz saklanan gıdayı dondurup geri çözülmektedir sonra dondurmakta. Belli ki sorun var. Servis 3 kez gelip yerinde kontrol ettiler fan sıkışması deyip çözdüklerini söyleyip sorun yok dediler. Sorun devam etti. Bu seferde testo cihazı koyup gittiler. Yine sonuç yok. En son gelip 7 çekmeceli dolabın içindeki ürünleri boşaltıp Meydan servisi götürdü. Zaten kaç gündür servisin çözümsüzlüğünden mağdur olmamıza rağmen bir de haber vermeden dolabın içindeki tüm çekmeceleri boşaltıp üstüne dolabın çekmecelerini de evde bırakıp gittiler. Dolaptan mağdur olduk üzerine emanet dolapta verilmeden 6 çekmece malzememizde kapi kapi gezdirip basklarının dolabına koyduk. Her yerden Arçelik bizi mağdur etmiştir. Hızlıca 6 ay bile olmamış cihazın yenisi ile değiştirilerek tüm bu mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyoruz.

28 Mayıs 2024 18:40

Sıfır alalı 6 ay bile olmayan bir ürün 1 ay içerisinde yetersiz servis hizmeti sayesinde aldığımıza pişman etti. Ürün serviste parçaları değişmiş ayağı kirik olarak teslim edilmiştir. Arçelik bir dünya markasi diye aldık lakin sadece pişmanlık yaşadık. Bu cihazı kullanmak artık içimize sinmiyor. Arçelik'in müşteri memnuniyetini yerine getirmesini talep ediyoruz.

23 Mayıs 2024 07:37

Dolabın en üst rafında sorunlu olduğunu söylememize rağmen çekmeceleri bırakıp gittiler sonra Servis dönüş yaptı cihazınızda sorun yok dediler. Bizde bilinçli tüketiciyiz siz sorunu bile almadan bir de dolapta test yapıyorsunuz dedim. Biraz sorun çıkarınca gelip çekmeceleri aldılar üzerinden 1 gün sonra arayıp arayıp sorun için KompresörTerminalGrubu/Inv; Kompresör yedek parça siparişi verildiğini söylediler. Hakkimizi aramasak bunu da yapmayacaklardı sonuç olarak Arçelik ayıplı ürün satmış ve bizi mağdur etmiştir.

29 Mayıs 2024 07:53
Eki aç

Ürün 12 saat sonunda sabah baktığımızda altından su geldiğini tespit ettik. Arçelik'in sunmuş olduğu servis hizmet kalitesi ortada 6 ay bile kullanmadığım dolap iyice pert edilmiş olarak tarafıma teslim edildi. Cihazın yenisi ile değiştirilmesini talep ediyorum. Aksi durumda Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğimi bildirmek istiyorum

Nermin
Nermin
29 Ağustos 2023 08:133.898

2 sene önce Arçelik 7 çekmeceli derin dondurucu aldım. Geçen hafta cihaz çalışır durumda görünürken arıza uyarısı bile v...

1 Destek

Arçelik Buzdolabı Mağduriyeti: Yeni Ürün de Sorunlu Çıktı!

Gonca
25 Eylül 2024 12:38917

1 ay önce Arçelik 2172JEI ürününü aldım. Ürün 1 ay sonra bozuldu. Eve geldiğimde buzdolabının altında su ile karşılaştım...

Arçelik 2172 Jeb Dondurucu

Serkan
Serkan
16 Mart 2024 22:094.376

"Çok ilgilendiler hepsi sağ olsun değişim talebim onaylandı yeni dondurucu muzu bekliyoruz teşekkür Lee Arçelik"

Arçelik Derin Dondurucu Değişim Talebi Karşılanmıyor

İbrahim
İbrahim
21 Şubat 2025 12:124.187

"Değişim için teşekkür ederim"

1 Yorum

Tümünü Gör
Arçelik 2071 Derin Dondurucu Yüksek Ses Sorunu!

Arçelik 2071 DerinDondurucu Yüksek Ses Sorunu!

Halis
Arçelik Derin Dondurucu Aşırı Sesli Çalışıyor!

Arçelik DerinDondurucu Aşırı Sesli Çalışıyor!

Kübra
Arçelik 2071 NFB Derin Dondurucu Bozuldu İçindeki Her Şey Eridi!

Arçelik 2071 NFBDerin Dondurucu Bozuldu İçindeki Her Şey Eridi!

Yusuf
Arçelik Turuncu Işık Sürekli Yanıyor, Mağdurum, Değişim İstiyorum