Aysun sonuçtan hiç memnun değil

Akbank MKK Ücret İadesi

Aysun
11 Eylül 2024 20:40

Merhaba,
Yaklaşık 2 ay önce Akbank mobil bankacılık üzerinden Esnek Fon Birikim hesabı açtım. Açmış olduğum hesabı kredi kartıma bağlayarak her ay 2000 TL çekilmesini talep ettim. 1 ay sonra açmış olduğum 2 hesap içinde herhangi bir para kesintisi olmayınca Akbank müşteri iletişim numarasını aradım. Bana çekilecek hesap olarak kredi kartı değil de vadeli hesabımı yaptığımı, onda da para olmayınca çekilemediğini söylediler ve mobil bankacılık ve telefon üzerinden değil bilgisayar ile internet bankacılığına bağlanıp kredi kartına bağlayabileceğimi söylediler. Değişikliği yaptıktan 1 ay sonra baktığımda yine hesabımdan birikim için para çekilmemişti. Tekrar Akbank Yatırım Müşteri Hizmetlerini aradığımda hala vadeli hesaba bağlı olduğunu belirttiler. 2 ay boyunca hiçbir işlem yapılmayan hesabımdan bir de MKK ücreti kesildi. Hiçbir işlem olmadığı halde bu ücret nasıl kesilir dediğimde beni sürekli farklı yerlere yönlendirdiler. Bu kadar sıkıntıdan sonra hesaplarımı kapattım. Hiçbir işlem yapmadığım halde hesabımdan iznim olmadan çekilen MKK ücretinin tarafıma iade edilmesini hususunda gereğini arz ederim.

Saygılarımla

profile profile profile

Furkan
09 Temmuz 2024 14:04
Alp sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2024 17:50

Onayım Olmadan Açılan Yatırım Hesapları Ve Kesilen Ücretler

24 Eylül 2025 13:15
Cemre sonuçtan memnun

Cemre
24 Ekim 2024 12:50
"Gerekli çalışmaları sağlayarak sorunun çözülmesinde katkısı olan herkese teşekkürler."

Tolga
30 Ocak 2024 14:55