Emre sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Limit Üstü Para Çekim Ücreti Mağduriyeti

25 Haziran 2024 11:19

Akbank ATM limit üstü para çekme ücreti olarak hesabımdan 100 TL alınmıştır. Herhangi bir uyarı verilmeden gerçekleştirilen bu işlem için paramın hesabıma iadesini talep ediyorum. Parayı kolay kazanmıyoruz, 100 TL kesilmesi çok saçma. İlgilenilip paramın geri yatmasını istiyorum.

Sonrasında mobil uygulamaya girdiğimde paranın kesildiğini fark ettim. Paranın iadesi için talepte bulundum ancak bana gelen cevapta işlem kişinin onayı alınarak gerçekleştirilmiştir diyor. Ama bana uyarı filan gelmedi. Uyarı gelse biz de mantıksız değiliz herhalde ki parayı başka bankaya havale edip daha düşük ücrete çekebiliriz.

Bu insanları yanıltmak. Herkes aynı şikayetleri yaptığına göre bence siz ATM’deki eksiklikleri giderin ve insanları mağdur etmeyin. Burada sıkıntı 100 TL'nin kesilmesinden ziyade dediğim gibi insanı yanıltmak. O yüzden gerekirse 10000 TL masraf yapacağım ama yasal yollara başvuracağım.

Mehmet sonuçtan memnun

07 Ocak 2025 19:04
"Akbank şikayetimi kısa sürede inceleyip sonuca kavuşturmuşlardır kesilen hesap geri hesabıma yüklenmiştir Akbank'a bir kere daha teşekkürler"
Haksız İşletim Ücreti Kesintisi
Haksız İşletim Ücreti Kesintisi

Akbank "ATM Standart Üstü Para Çekme Ücreti"

18 Temmuz 2024 10:53
Akbank "ATM Standart Üstü Para Çekme Ücreti"
akbank-atm-standart-ustu-para-cekme-ucreti-2.pdf
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Akbank ATM Limit Ustu Para Çekme Ücreti 9.000 TL'ye 100 TL Aldı

Ayhan
05 Şubat 2024 19:02

Betül
06 Haziran 2024 20:31
İlker sonuçtan hiç memnun değil

İlker
04 Şubat 2024 01:49
Akbank Limit Üstü Para Çekme Ücreti!
Akbank Kategorileri