Akbank Kredi Kartı Borcu Yokken Bile Ödeme Çıkartıyor

Fatmanur
02 Nisan 2024 10:52

Mart ayında Akbank kredi kartımın borcunun tamamını kapattım ve müşteri hizmetlerini arayarak teyit ettim. Müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmemde "kredi kartımın bütün borcunu ödedim, içerisinde 1 TL bile borç gözükmüyor değil mi", diye sordum. Müşteri hizmetleri de bana "evet herhangi bir borcunuz kalmamıştır" diyerek cevap verdi. Akbank kredi kartımı yüksek faizlerinden dolayı borcunu ödeyerek kapattım. Üzerinden bir ay geçtikten sonra, gelen SMS de 185 TL'lik bir borç mesajı aldım. Daha sonra tekrar müşteri hizmetlerini aradım, bunu daha önce teyit ettiğimi belirttim. Bana kart ücreti olduğunu söylediler. Akbank maaş hesabım, herhangi bir kart ücreti olmaması gerekiyor. Kartın bütün borcunu ödeyerek kapattım. Kapatmış olduğum karttan 1 ay sonra nasıl borç olabiliyor. Müşteri hizmetleri bana borcun tam olarak ne olduğunu göremiyorum diyor. Tekrar tekrar teyit ettim, bu ödemenin sadece kredi kartımı kapattığım için geldiğini söylediler. Müşteri hizmetlerinin dediğine göre, kredi kartımı tekrar kullanmaya devam edersem bu borçtan kurtulabilirmişim. Bana hiç borcumun kalmadığını söyleyen, ve en son konuştuğum iki müşteri temsilcisi içinde şikayet kaydı oluşturmuştum. Üzgünüm ama bütün borcumu ödedim, benden durduk yere tekrar borç çıkaramazsınız Akbank. Bana hiç borcumun kalmadığını söylediyseniz, 1 ay sonra da tekrar borç mesajı atamazsınız. Başından sonuna kadar şikayetçiyim.

Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Aslı
05 Eylül 2023 13:26
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
09 Aralık 2023 16:57
Nurbanu sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Borç Kapanmasına Rağmen Alınan Fazla Para

Nurbanu
28 Mayıs 2024 10:40
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
17 Kasım 2023 01:32
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
03 Ocak 2024 19:14