Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Akbank İnternet Bankacılığı Kısıtlaması Mağduriyeti

Akbank İnternet Bankacılığı Kısıtlaması Mağduriyeti
29 Kasım 2024 09:55

İnternet bankacılığımı kapattılar. Müşteri hizmetlerine kısıtlama vermişler, hiçbir şekilde ulaşıp açamıyorum. Akbank'ın bunu gerektiren durumu nedir, neden kaynaklı kısıtlama yapıldı? Kısıtlamamın acil kaldırılmasını istiyorum. Ödemelerim var. Bu şekilde insanları zorla şubeye getirtmeye çalışmanız hiç hoş değil. Şubeye gelemem, işten izin almıyorum, müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Bu ne biçim banka?

13 Ocak 2025 16:06

Akbank kendi kafasına göre bankacılığa girmeme engel koydu lütfen yardımcı olurmusunu internet bakacılgılımın açılması yönünde destek rica ediyorum 9.6 çalışıyorum müşteri hizmetleriyle çözüm olur neden bu kadar zor anlamıyorum gerçekten konu acil ve açılması lazım

13 Ocak 2025 16:01

Akbank internet bankacılığına kapattılar müşteri hizmetlerine yönlendiriyor o kısımdada yardımcı olan yok internet bankacılgımın açılmasını rica ediyorum bu şekilde işlemlerime karışma hakkı bankalarda mevcut olmaması lazım ben 9 6 çalışıyorum bankaya gelemem

29 Kasım 2024 10:00

Beni bankaya getirtmeye çalışmanıza anlam veremiyorum zaten istediğiniz bilgileri telefondan da verebilirim bu şekilde kısıtlama kalkmayacaksa hesaplarımın tamamının hemen kapatılmasını talep ediyorum bana çözül getiren banka lazım engel olan değil

29 Kasım 2024 10:51

Müşteri hizmetleri numaramı bilmiyormu kendileri arayıp bilgilerimi isteyebilirler neden bu kadar zor durumda bırakılıyorum anlamış değilim

31 Ekim 2024 08:47

Şennur