Akbank Hesap Hatası Ve Satış Emri Sorunu

Halil
27 Kasım 2024 22:48

Adım Halil İbrahim G****. Akbank hesabımda 3750 lot BJKAS hisse senedi bulunuyor, ancak bu 3 gündür defalarca satış emri vermeme rağmen 'Hesabınızda yeterli lot bulunmuyor' hatası alıyorum. Mağduriyetimin en kısa sürede giderilmesini talep ediyorum. Aksi durumda her türlü kanuni haklarımı kullanmaktan geri durmayacağım.

29 Kasım 2024 18:53

Akbank borsa hesabımdaki 13840.00 lirayı çekemiyorum müşteri hizmetlerini aradığımda 13840.00 TL vergi borcum olduğu için bloke koyduklarını söylediler bunun dışında BJK as hisselerini satamadığımı söyledim müşteri hizmetleri 13800.00 TL vergi borcundan dolayı hesabımdaki paranın vergi borcunu fazlasıyla karşılamasına rağmen hem paraya hem de hisse senedine bloke koyulduğunu söylediler vergi dairesine ödeme yapmam durumunda blokenin kalkacağını söylediler bende bugün saat 14te vergi borcumu ödedim ve hesabımdaki bloke kalktı ama hisse senedinde bloke devam ediyor ardından defalarca aramama rağmen ilgili birime talimat verildiğini acil olduğunu belirtiklerini söylediler ama hisseleri mi satamadan saat 18de borsa kapandı bir an evvel mağduriyetim giderilmezse CİMER'e yazacağım eğer mağduriyetim giderilmezse hisse senetlerimin fiyatı düşerse her türlü yasal haklarıma başvuracağım.

29 Kasım 2024 18:27

Adim halil ibrahim g*** Akbank hesabımdaki borsa hesabımda 3750 adet BJK as hisse senedi bulunuyor ama bir haftadır satış emri verdiğimde hata veriyor hisseleri satamıyorum hisse fiyatları yükseliyor bende hisse düşmeden satmak istiyorum müşteri hizmetini aradığımda müşteri hizmetleri oyalayıp duruyor bir çözüm üretmiyor eğer mağduriyetim giderilmezse ben zarar edersem her türlü yasal mecralara başvuracağım.

Zuhal
14 Mart 2024 17:06