Ayça sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Dan Papara'ya Yaptığım Havale Gitmedi Param İade Edilmedi

Akbank Dan Papara'ya Yaptığım Havale Gitmedi Param İade Edilmedi
Ayça
27 Mayıs 2023 13:44

Akbank kartım ile ATM den Papara karta 200 TL havale yaptım IBAN numarasını kullanarak ama üzerinden 12 saat geçti. Papara hesabına para gitmedi Akbank hesabımada para iadesi vs gelmedi başta mobil Akbank da yaptığım bu işlem görünüyordu. Şu an o para çıkışı bile görünmüyor ama işlem için kestiği 4 TL görünüyor. Paramın iadesini istiyorum

13 Haziran 2023 22:36

26.05.2023 tarihide Akbank kartım ile ATM'den arkadaşımın Papara hesabına 200 TL gönderdim para ona gitmedi banada gelmedi başta bu işlem mobil Akbank da görünüyordu sonra birden silindi ama bu işlem için aldığı vergi parası görünüyor ve bende ATM den aldığım makbuz duruyor Akbank'ı aradım Papara'yı aramanız lazım oranın hatası dediler Papara'yı aradım parayı gönderdiğim arkadaşımın araması gerekiyormuş aradık dediler ki makbuzun fotoğrafını bize mailden attın attık bu sefer dijital dekont istediler dijital dekont ise Akbank da başta dediğim gibi görünmüyor kimse problem ile ilgilenmiyor üstünden bayağı zaman geçti kesin çözüm istiyorum artık beni oradan oraya yönlendirmeyi bırakın ve tek seferde haledin lütfen

27 Mayıs 2023 13:46 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, sonucu hakkında bankamızda kayıtlı iletişim bilgilerinizden tarafınıza detaylı bilgi iletilecektir. Saygılarımızla Akbank

Ahmad
06 Temmuz 2024 11:47
Baykal sonuçtan hiç memnun değil

Baykal
05 Ekim 2024 00:23
Akbank ATM'si Paramı Yuttu, İade Bekliyorum
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Rabia
10 Temmuz 2024 12:47
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
09 Haziran 2023 11:50