Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Avukata İntikal Eden Kredi Ödemeleri

05 Temmuz 2023 11:15

Akbank'tan kullanmış olduğum kredilerin ödeme aksaklığı sonucu avukata intikal ettiğini öğrendim. Borcumuzu inkar etmiyoruz ama ödenmesi gereken toplam tutar 26 bin civarında ve avukatlık bürosunda bulunan arkadaşlar borcun tamamını bir seferde ödenmesi gerektiğini belirtiyorlar, ödeyebilme durumu olsaydı zaten bunu avukata intikal ettirmezdim, bu konuda banka olarak yardımınızı bekliyorum ve borcun en azından 3 ya da 4 taksitle tahsil edilmesini talep ediyorum. Aksi durumda bu borcu tek seferde ödemem söz konusu değildir.

10 Temmuz 2023 08:44

Akbank'tan kullanmış olduğum kredilerin ödeme aksaklığı sonucu avukata intikali gerçekleşmiş olup avukatlık bürosu ile yapılan görüşmede 26000 lira olan borcun tek seferde ödenmesi gerektiğini belirtiyorlar. Ödeyebilme durumunda olsaydım zaten avukata intikal ettirmezdim bu borcu, avukatlık bürosundan ricam bu borcu ancak 4 seferde ödemem konusunda yardımcı olmalarıdır.

12 Temmuz 2023 10:22

Daha önce belirttiğim şikayette olduğu gibi avukatlık bürosunuz borcun tek seferde ödenmesi konusunda ısrarcı, kendilerine bunun mümkün olmadığını söyledim, banka olarak sizde yardımcı olmuyorsunuz bu durumda süreci uzatırsınız çünkü 26000 lirayı bir seferde ödemem söz konusu değil. Gereken işlemlere başlayabilirsiniz.

Kadir
27 Ağustos 2024 15:36
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Akbank Kredi Kartı Borcu Ve Yapılandırma Talepleri

Recep
02 Ocak 2024 14:47
Akbank Kredi Kartı Borcu Ve Yapılandırma Talepleri

Akbank ve Avukatlık Bürosunun Çözümsüzlük Çıkmazı

18 Mart 2025 16:42
Eyyüp sonuçtan hiç memnun değil

Eyyüp
18 Ocak 2025 13:57