Tuğrul sonuçtan hiç memnun değil

17 Mart 2024 22:55

Vodafone Yeni Red Sınırsız Eğlence 60 GB Paketi tarifesini kullanmaktayım. Tarifimde WhatsApp, Facebook, Instagram, Netflix, Amazon Prime, Youtube.com ve daha bir çok şey sınırsız olmasına rağmen Netflix ve Instagram uygulamalarında geçirmiş olduğum süre kotamdan düştüğünü fark ettim. 17 Mart 2024 tarihinde fark etmiş oldum ve durumu müşteri hizmetlerine bildirdim. İlk görüştüğüm T**** hanım durumu kontrol ettiğinde Instagram uygulamasının kotamdan yediğini fark ettiğini bana tebliğ etti ve sorun için kayıt açtı. Kayıttan sonra hattıma 7 gün sürelik 5 GB hediye internet tanımlandı. Bu görüşmeden birkaç saat sonra Vodafone müşteri hizmetlerinden D**** hanım beni aradı ve böyle bir sorunun olmadığını ve T**** hanımın beni yanlış bilgilendirdiğini söyledi. Daha sonra müşteri hizmetlerinden sorunun çözüldüğüne dair mesaj aldım. Ben de durumu test etmek için hattıma tanımlanan 5 GB den düşme olup olmadığını kontrol etmek için Netflix'ten dizi izlemeye başladım. Başka bir video izleme uygulamasına hiç girmedim. 2-3 saat sonra fark ettim ki hattıma tanımlanan 5 GB hediye internetten 4,6 GB kalmış. Durumu tekrar müşteri hizmetlerine bildirmek için aradım sorduğum sorulara cevap veremeden hattı kapattılar. Tekrar aradım bu defa da sistemde arıza var, kullanmış olduğunuz verileri göremiyoruz dediler. Sınırsız uygulamalar tamamen yalandır. Kotadan düşüyor, internetim çabuk bitiyor. Durumun düzeltilmesini istiyorum. Durum düzelmediği takdirde hakkımı aramak için Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağımı bildirmek isterim.

17 Mart 2024 23:27 (Şikayetten 32 dakika sonra)
18 Mart 2024 13:11
18 Mart 2024 13:48

Vodafone hat kullanmak pişmanlıktır. Hiçbir çözüm sağlanamamıştır. Hayatımda TikTok, puhu TV ve Papçi uygulamalarını telefona kurmadığım ve girip oynamadığım ve izlemediğim halde, TikTok izlediğimi, papçi oynadığımı ve puhu TV izlediğimi belirttiler. Böyle saçmalık olamaz. Ayrıca bana doğru bilgi veren Tuğba hanım hakkında da gerekli işlemlerin başlatıldığını belirttiler. Hatalarını örtbas etmek istiyorlar. Ayrıca sınırsız olan uygulamaları ek paket alındığında veya hediye paket geldiğinde sınırsız olarak kullanamayacağımı, ek paketten veya hediye paketten GB düşeceğini belirttiler. Böylece sınırsız olan uygulamaların sınırsız olmadığı ispatlanmış oldu. Böyle saçmalık hayatımda görmedim. Vodafone Red Sınırsız Eğlence tarifesini alacak olan arkadaşlara tavsiyemdir; Kesinlikle bulaşmayın. Ben hat taşıma yaptığım için mecbur 2 ay daha kullanmak zorunda kalacağım. 3 ay tamamlandığında tekrar operatör değiştireceğim. Vodafone müşteri hizmetleri karşısında konuştuğu kişileri gerizekalı sanıyor galiba. Kalite sıfır. Vodafone'a yaklaşmayın!.

Güven sonuçtan hiç memnun değil

Güven
21 Haziran 2024 12:27
Vodafone Hatalı Tarife Değişikliği
Vodafone Hatalı Tarife Değişikliği
Onur sonuçtan çok memnun

11 Şubat 2024 23:09
Mehmet sonuçtan çok memnun

11 Kasım 2023 13:41
"İlgili birim şikayetimle aynı gün iletişime geçti ve ücret iadesi ile birlikte önceki sözleşme tarifem ile aynı olmasa da geçebileceğim benzer tarifeye geçiş sağladı. Teşekkürler..."
Salim sonuçtan çok memnun

01 Haziran 2024 03:04
"Sorunum çözüldü teşekkürler"
Abdurrahman sonuçtan çok memnun

Abdurrahman
30 Ağustos 2024 01:09
"Müşteri Temsilcisi Birgül Hanım’a teşekkür ederim. Hattımdaki problem düzelmiş gibi duruyor, 10gb ek paketimi de tekrar tanımladı hattıma ancak 1,5 saatte 14gb internetin nereye gittiği meçhul. Mayıs 2024’ten sonraki Kullanım detaylarıma halen ulaşamıyorum. Umarım sorun devam etmez ve tekrarlanmaz."

Vodafone Kategorileri