Vodafone - Türk Trust Mobil İmza Çalışmıyor, Muhatap Da Yok!

02 Kasım 2023 17:15

Avukat olmam nedeniyle işim gereği kullandığım UYAP, celse ve döküman editörü gibi uygulamalara giriş yapmam için Vodafone mobil imza kullanmaktayım. Dolayısıyla tüm işlerim mobil imza kullanımıma bağlı durumda. Uzun zamandır duruşmalarım, görüşmelerim, iş yoğunluğum, hastalıklarım nedeniyle gecikmiş bulunan işlerimi bugün yapıp yetiştirmem, hem müvekkillerin hak kaybına sebebiyet vermemem, hem benim sorumluluğumun doğmaması adına bilgisayar başına geçip sırasıyla birikmiş ve acil bulunan dilekçelerimi yazıp göndermek, davaları açmak istememe rağmen imza işlemi yapacağımda 1 saati aşkın süredir "sertifika bilgileri bulunamadı" şeklinde hata almaktayım. Bu nedenle Vodafone müşteri hizmetlerini aradığımda bilgilerinizi güncelledik, telefonunuzu kapatıp açarak tekrar deneyin şeklinde karşılık verildi. Genel bir sorun mu var ya da sorun ne diye sorduğumda; bunu biz bilemeyiz, düzelmezse sözleşme yaptığınız bayi ile görüşün denildi. Vodafone genel merkezinin bilmediği bir konuyu küçük bir telefon bayisinin bilmesi ve çözmesinin beklenmesi başlı başına saçmalık! Bunun üzerine de peki çözülmezse mobil imza altyapısını hangi firma sağlıyor, sözleşmeniz hangi firma ile ise onu öğreneyim, doğrudan hizmet sağlayıcı firmayı arayayım dediğimde Vodafone müşteri hizmetleri bunu bilmediklerini söyledi. Telefonumu kapatıp açmama ve yeniden denememe rağmen de aynı şekilde imza işlemi sırasında hata aldım. Bu kez araştırıp Vodafone mobil imza hizmet sağlayıcısının Türk Trust firması olduğunu öğrenerek buranın müşteri hizmetlerine bağlandım. Onlar da kendilerine yansıyan genel bir sorunun olmadığını, herhangi bir bilgilerinin olmadığını ve Vodafone müşteri hizmetleri ile görüşmemi söylediler. Şu an sorunumun ne olduğunu, çözümünün olup olmadığını, var ise nasıl olacağını yahut ne kadar süreceğini sorabileceğim, öğrenebileceğim hiçbir muhatap bulamıyorum. Benim milyonlarca tl ve dolar değerinde davalarım var. Bunlara dair sürelerin son gününe gelmiş olsam ve bu sorunla karşılaşmış olsam biz yapmadık deyip Vodafone ve Türk Trust birbiri üzerine, nihayetinde de benim üzerime mi sorumluluk atacaklar? Böylesine ciddi bir konuda, belki milyonlarca kullanıcıyı ilgilendiren bir hizmete yönelik doğru düzgün bilgi ve yetki sahibi kurum ve müşteri hizmeti bulamıyoruz. Sorunun acil çözülmesi gerekmekte!

07 Kasım 2023 12:26 (Şikayetten 4 gün sonra)
07 Kasım 2023 15:35

Birkan
02 Ekim 2024 00:20
Eda sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2024 16:21
Nedim sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2023 16:57
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2025 17:03

Turgut