19 Mart 2024 11:16218
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
Teşekkürler

Uzun yıllardır kullanıcısı olduğum Vodafone'dan bugün itibariyle ayrılmaya karar verdim, müşteri sadakati de bir yere kadar maalesef.
Uzun uzadıya yazmaya ihtiyaç duymuyorum, ekteki ekran görüntülerinde her şey mevcut.
Bana gösterilen tarife ücreti 136 TL.
Kesilen Fatura Tutarı : 230 TL.

Hangi bilgi doğru? Müşteri, tarife ücretinde gördüğünü ödemekle yükümlü değil midir? Tarife ücretinden daha yüksek bir tutarda fatura kesmek ahlaki ve etik değerlere sığar mı? Bu ve bunun gibi birçok soruyu cevaplandırması gereken ve marka değerini her geçen gün daha da kaybeden bir Vodafone var.

19 Mart 2024 11:28 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Vodafone ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyiminizi kusursuz kılmak en önemli önceliğimiz. Belirttiğiniz şikayetle ilgili takip ve inceleme sürecini başlattık. Sizi en kısa sürede arayarak konuyla ilgili detaylı bilgiyi paylaşacağız. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

19 Mart 2024 11:45

Değerli Müşterimiz, Gerçekleştirdiğimiz telefon görüşmesinde de bilgi verdiğimiz üzere, yaşadığınız problemin giderilmesi için gerekli işlemleri tamamladık. Sağladığımız çözümden memnun kalmış olmanızı diler, Vodafone ürün ve hizmetlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

19 Mart 2024 11:57

Teşekkürler

30 Temmuz 2025 20:50

Bende bugün tarifemi yeniledim 440 TL dendi ama faturamı bugün ödedikten sonra güncel tutar 635 TL gözüküyor

Vodafone'un Sözleşme Hataları Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

15 Ocak 2025 00:29305

Vodafone bana tarifeyi 217 TL olarak 12 aylık sözleşme sağladı ve kabul etmiştim. Sonrasında faturam sadece üç aylık 217...

1 Destek

8 Mayıs 2024 11:3488

"Müşteri hizmetleri benimle iletişime geçtiler gerekli açıklamaları yaparak uygun bir tarifeye geçmeme yardımcı oldular. Teşekkürler Vodafone"

19 Mart 2025 06:20164

"Sorunumun bu kadar kısa sürede çözülmesinden dolayı Vodafone ekibine teşekkür ederim. 😊"

Öne ÇıkanKonular

Vodafone Kategorileri