Merve sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone İzinsiz Çağrı Yönlendirme

28 Mart 2024 20:58

Vodafone hatlı bir numara tarafıma iznim olmadan yönlendirme yaptığı için, ilgili şahsa ulaşmak isteyen kişiler benim telefonumu arıyor ve sürekli rahatsız ediliyorum. Vodafone'un acil bir şekilde ilgili şahsa ulaşıp bu sorunu ortadan kaldırmasını istiyorum. Sürekli tanımadığım numaralar tarafından aranmaktan dolayı hayat kalitem düştü ve inanılmaz rahatsızlık duyuyorum. Sorunum giderilmediği takdirde hukuki yollara başvuracağımı belirtmek isterim. Ayrıca tarafıma iznim olmadan, tanımadığım bir şahıs tarafından yönlendirilme yapılabilmiş olması Vodafone'a olan güvenimi sarsmıştır. Acilen sorunumun çözülmesini talep ediyorum.

30 Mart 2024 21:06 (Şikayetten 2 gün sonra)

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

31 Mart 2024 10:12

31 Mart 2024 11:36

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. Vodafone ürün ve hizmetlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

Merve
Merve
31 Mart 2024 22:02

Merhabalar, Öncelikle sorunla ilgili firmanızı defalarca kez aramama ve yardım istememe rağmen bir dönüş alamadığım ve çözüme ulaşamadığımız için numaramı değiştirmek zorunda kaldım. Firmadan dönüş alamamamın sebebi müşteriniz olmamam, bu sebeple sadece satış biriminize bağlanabildim. Onlar da konuyla alakalı destek veremeyeceklerini beni başka bir birime aktaramayacaklarını söylediler. Son çare olarak bayinize gittim. Orada da beni aktarabilecek bir biriminiz olmadığı söylendi. Sizin operatörünüze ait bir hattan bana yapılmış bir yönlendirmeyi, farklı bir operatördeki hattı kullanan bir kişi olarak kapattıramadım yardım da alamadım. Sitenize şikayetimi iletmek amaçlı girip farklı operatörde olduğum için şifre almak amaçlı ilgili numaraya SMS ilettim ancak şifre birkaç denemeye rağmen gelmedi. Bu kanalı da kullanamadığım ve uzun bir süredir bu soruna maruz kaldığım için, sorunu çözüme ulaştırabileceğimize dair inancım kalmadığı noktada numaramı değiştirmek zorunda kaldım.

Bilgim Dışında Yapılan Çağrı Yönlendirmesi Ve Güvenlik Endişesi

27 Ekim 2025 19:36

Numaramın İzinsiz Kullanımı Ve Vodafone'un Çözüm Sunmaması

23 Temmuz 2025 19:10
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
16 Ekim 2024 12:02