Vodafone İş Bilmezlik Yüzünden Tam Beş Gündür Hattımı Kullanamıyorum

20 Aralık 2024 00:04

Pazar günü 15.12.2024 İstanbul ozdilek şubenizden başlayan bir işgüzarlık ve iş bilmezlik yüzünden tam beş gündür hattımı kullanamıyorum. Pazar günü şubenize gidip hattımı oğluma devretmek için başvurdum ama bana bunun hafta sonu yapamayacağını söylediler. O zaman belgelerimi alıp neden hafta içi başvurmadıklarını bilmiyorum.

Bu bence işgüzarlık daha sonrasında beni çok sinirlendirdiler şubede ben de hattımı iptal ettirmek istedim daha sonra numaram çok eski olduğu için bundan vazgeçtim hemen çağrı merkezini arayarak iptal talebinden vazgeçtim ve hattım 1 saat boyunca kullanabildim. Daha sonrasında ise hattım kısıtlandı ve arama yapamadım sadece arama alabildim bununla ilgili çağrı merkezini defalarca aramama rağmen hiçbir şekilde sonuç alamadım hala hattım kapalı.

18.12.2024 'de konuştuğum çağrı merkezinde yaptığım hiçbir görüşmenin talebe çevrilmediğini belirtterek kendisinin isleme aldığını ve gün içinde sorunun çözüleceğini söylemelerine rağmen hala telefonla bir arama yapamıyorum. Bununla ilgili 5 gündür ciddi anlamda mağduriyet yasamakta olup, firmanızdan ve görüştüğüm şube personeli dahil olmak üzere herkesten şikayetçiyim.

Yaşadığım bu kötü tecrübe nedeni ile acil mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum. Aksi takdirde yasal haklarımı sonuna kadar kullanmaktan çekinmeyeceğim.

20 Aralık 2024 03:44 (Şikayetten 3 saat sonra)
Emre
Emre
20 Aralık 2024 13:45

Artık 542de arayamıyorum onu da engellediniz sanırım. Çağrı merkezine kesinlikle bağlanamıyorum. Kullanmadığım günü faturamdan düşürün lütfen. Sizin hatanız.

21 Aralık 2024 00:07

28 Mayıs 2024 20:45

Eksik Evrak Nedeniyle Hat Kısıtlaması Ve Çözüm Bulunamaması

24 Şubat 2025 14:16
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2024 13:18
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2024 07:46
Osman sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2024 16:55

Vodafone Kategorileri