Vodafone Hediye İnternet Verdiği Halde Kendi Paketimden İnternet Yiyor

15 Temmuz 2024 20:002.964

Vodafone kullanıcısıyım, anlamadığım bir şekilde sisteminiz çok garip çalışıyor. Hediye internet veriyorsunuz, verdiğiniz interneti kullanmak için internetimi açıyorum ve benim kendi paketimdeki internet bitiyor. Verdiğiniz internet zaten süreli kullanıma sahip ben o verilen hediye interneti kullanmak için açıyorum, ay sonuna kadar kullanacağım interneti bitirmek için değil. Geçen hafta ki Çark çevirmemi geç yapmıştım, 2 günlük 1gb internet kazandım. Bu haftaki Çark çevirme hakkımı kullandım 2 günlük 4 GB internet kazandım. Benim 5 GB hediye internetim var onu kullanmak için internetimi açmıştım ben, yoksa kendimi paket internetimi şu anda kullanmak istemiyorken kendi internet paketimden yiyor? Kaç GB gittiğini bile bilmiyorum. Kafasına göre bir oradan bir buradan internet harcıyor nasıl bir sistem bu? Hediyenizin ne manası var o zaman? Benim ay sonuna kadar kullanacağım internet bitti resmen sizin bana verdiğiniz iki günlük internetleri kullanmak istemiştim onlar 2 gün sonra kullanılmadan gidecek olan benim internetime olacak? Bu sorunun acilen çözülmesini istiyorum!

15 Temmuz 2024 22:42 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

16 Temmuz 2024 17:01

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

29 Eylül 2025 12:14

Aynı sorunu bende de var. Özellikle son bir aydır kontrol ettim verdikleri hediye resmen sahte! Daha çok paketten kullanıyorlar.

19 Eylül 2025 09:37

Bende de aynı sorun var çözüm yok. Vodafone olduğum için çok ama çok pişmanım su gibi giden interneti kalitesiz hizmeti sunuyor.

Cahit
Benzer Şikayeti Var
23 Temmuz 2025 13:57

Ben de bu sene adıma kayıtlı 3 hat taşıdım taşıdım Vodafone. Ancak aynı problemleri sürekli yaşıyorum. Hediye çarkından gelen hediye internet ile beraber normal tarifeden internet de gidiyor. Bunu daha önce de bildirmeme rağmen sorun çözülemedi.

Hediye İnternet Kullanımında Paketimden Haksızca İnternet Harcanıyor

25 Temmuz 2025 01:372.258

2 Destek

Hediye İnternet Kullanımı Sırasında Paket İnternetimin Tüketilmesi Ve Sistemsel Sorun

1 Eylül 2025 15:481.562

Hediye İnternet Kullanımı Nedeniyle Ana Paketimin Erken Bitmesi Ve Sistemsel Sorun

25 Haziran 2025 20:152.034

Erdem
Vodafone Çark Çevirme Hatası

Vodafone ÇarkÇevirme Hatası

Gülcan
Vodafone Yanımda Happy Çarkta Hata Alıyorum!

Vodafone YanımdaHappy Çarkta Hata Alıyorum!

Hasan
Vodafone Hediye Çarkı Hata Veriyor!

Vodafone HediyeÇarkı Hata Veriyor!

Zelal

Öne ÇıkanKonular