Enfal sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Hediye Çarkı Az İnternet Veriyor

Vodafone Hediye Çarkı Az İnternet Veriyor
22 Temmuz 2024 13:24

Hediye çarkı çok kötü, 500 MB internet veriyor ve haftada 1 kere çevirebiliyorsun. Faturalar yüksek geliyor. Vodafone çok kötü. Hediye çarkından bir tek az internet geliyor. Fazla imkan yok.

12 Ağustos 2024 14:25

Vodafone hediye çarkı aşırı kötü günlük 1 GB internet geliyor haftada 1 kere çevrilme hakkı var hediye çarkı üzerinde iyileştirme yapılmalı hediye çarkı çevrildiği yüksek GB li İnternet verilmeli ve kullanım süresi. Uzatılmalı Vodafone acilen bu konuları dikkate almalı

22 Temmuz 2024 17:55 (Şikayetten 4 saat sonra)
22 Temmuz 2024 17:55

Degerli musterimiz, ilettiginiz sikayetinizin sonucu hakkinda bilgilendirmek icin sizi Vodafone Cozum Merkezinden aradik ancak ulasamadik. Gun icinde tekrar arama yapilacaktir. Cozum saglayabilmemiz icin aramayi cevaplamanizi rica ederiz.

23 Temmuz 2024 11:25

Talebinizle ilgili detaylı bilgi alabilmek için sizi ilettiğiniz telefon numarasından aradık fakat ulaşamadık. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

Enfal
Enfal
12 Ağustos 2024 14:21

Benimle kimse İletişme geçmedi hediye çarkı aşırı kötü günlük 1gb internet geliyor haftada 1 kere çevrilme hakkı var hediye çarkı üzerinde iyileştirme yapılmalı hediye çarkı çevrildiği yüksek GB li İnternet verilmeli ve kullanım süresi uzatılmalı

Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

Şeyda
20 Mayıs 2024 10:20