Vodafone Görüşme Esnasında İnternet Kesiliyor

19 Nisan 2024 00:37294

04/03/2023 tarihinde üzerime kayıtlı iki hattımı Vodafone'a geçirdim; ancak telefon görüşmesi esnasında internetim otomatik olarak kesiliyor. Görüşme sırasında herhangi bir onaylama işlemi gerçekleştiremiyorum. Örneğin, banka görüşmelerimde veya alışverişlerde onay istendiğinde bu sağlanamıyor. Durumu defalarca müşteri hizmetlerine bildirdim ancak çözüm sağlanamadı. Daha önce kullandığım Türk Telekom'da böyle bir sorunla karşılaşmadım. Lütfen yetkililere iletilmesini ve konunun çözümlenmesini önemle rica ederim.

19 Nisan 2024 00:16

04/03/2023 tarihinde üzerime kayıtlı iki hattımı Vodafone geçtim ancak telefon görüşmesi esnasında internetim otomatik kesiliyor görüşme esnasında bir onaylama işlemi yapamıyorum örnek banka görüşmelerimde veya alış verişlerde onay istendiğinde verilmiyor defalarca müşteri hizmetlerine durumu bildirdim çözüm sağlanamadı. Daha önce kullandığım Türk Telekom'da böyle bir sorun yaşamadım lütfen yetkililere duyurulur konunun çözümlenmesini önemle arz ederim.

19 Nisan 2024 01:24 (Şikayetten 46 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

20 Nisan 2024 14:46

Değerli Müşterimiz, Gerçekleştirdiğimiz telefon görüşmesinde de bilgi verdiğimiz üzere, yaşadığınız problemin giderilmesi için gerekli işlemleri tamamladık. Sağladığımız çözümden memnun kalmış olmanızı diler, Vodafone ürün ve hizmetlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

8 Ağustos 2025 14:49

04/08/2025 tarihinde üzerime kayıtlı iki hattımı Vodafone'a geçirdim; ancak telefon görüşmesi esnasında internetim otomatik olarak kesiliyor. Görüşme sırasında herhangi bir onaylama işlemi gerçekleştiremiyorum. Örneğin, banka görüşmelerimde veya alışverişlerde onay istendiğinde bu sağlanamıyor. Durumu defalarca müşteri hizmetlerine bildirdim ancak çözüm sağlanamadı. Daha önce kullandığım Türk Telekom'da böyle bir sorunla karşılaşmadım. Lütfen yetkililere iletilmesini ve konunun çözümlenmesini önemle rica ederim.

Telefon Görüşmeleri Sırasında Kesilen İnternet Bağlantısı Mağduriyeti

21 Aralık 2024 21:43544

"Şikayetim üzerine dönüş yapıldı. Ertesi gün arayan müşteri temsilcisi yine bilindik rutinleri denedi ama problemi çözemedi. İki gün sonra tekrar ben aradım. Bu kez yetkin bir bayan danışmana denk geldim. Telefonumun markasını sordu ve telefonuma özel bazı işlemler yaptı ve sorun çözüldü. Kendisine buradan teşekkür ediyorum."

Vodafone Konuşma Mobil Kesintisi

8 Temmuz 2024 15:581.016

Vodafone hat kullanmaktayım. Her telefon konuşmamda, telefonla konuşurken i...

Vodafone'a Geçince Görüşme Sırasında İnternetim Kesiliyor

20 Haziran 2025 17:06194

Mobil hattımdan telefon görüşmesi yaparken internet bağlantım kesiliyor. Bunu daha önce yaşamıyordum. Vodafone'a geçtikt...

Tümünü Gör
Vodafone İnternetim Asla Çekmiyor!

Vodafoneİnternetim Asla Çekmiyor!

Dilara
Vodafone İnternet Ve Hizmet Sıkıntısı!

Vodafone İnternetVe Hizmet Sıkıntısı!

Enes
Vodafone Kapsama Alanı Ve İnternet Şikayeti