Vodafone Gizli Numara Ayarları

23 Şubat 2024 11:43495
Selim'in Teşekkür Mesajı
Çok teşekkür ederim

Vodafone müşteri hizmetlerini arıyorum Derdimi anlatıyorum. Sisteminizde sorun var Telefon gizli numaraya aktif. Ben bunları telefonumdan kapattığım zaman senin sistemin kapatmıyor izin vermiyor. Vodafone yanımda uygulamasını kullanıyorum. Oradan da izin vermiyor sistem hatası dedi dile getiriyor. Müşteri hizmetlerinin tek tek bunu anlatıyorum Ve derdimi anlamıyor. Diyor ki sizin bütün işlemleriniz aktif numaranızı karşı tarafa gözüküyor. Benim ya herhangi bir çözümü bulamıyorsa. Bu benim sorum değil müşteri hizmetlerinin sorumlusudur.

23 Şubat 2024 12:25 (Şikayetten 42 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

23 Şubat 2024 15:08

Değerli Müşterimiz, Gerçekleştirdiğimiz telefon görüşmesinde de bilgi verdiğimiz üzere, yaşadığınız problemin giderilmesi için gerekli işlemleri tamamladık. Sağladığımız çözümden memnun kalmış olmanızı diler, Vodafone ürün ve hizmetlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

23 Şubat 2024 15:09

Çok teşekkür ederim

Vodafone . Arayan. Gizli Numaralara. Cevap Veremiyorum 2 Gündür. Uğraşıyorum

Şükrü
Şükrü
26 Eylül 2023 11:58403

"Çözüm merkezinden. Benimle. İletişime. Geçen. Yetkilimize. Sonsuz. Teşekkürler. 3. Dakikada. Sorunum. Çözüldü."

Vodafone Kullanım Detayları Açılmıyor

Güler
Güler
23 Nisan 2024 14:171.932

Vodafone yanımda uygulamasında kullanım detaylarını göremiyorum bilgisayardan da denedim yine açılmıyor. Farklı numara d...

1 Yorum

Vodafone Müşteri Hizmetleri Ulaşım Sorunu

Sedanur
Sedanur
25 Aralık 2023 14:01185

Vodafone müşteri hizmetleri sesimi alamıyor. Defalarca arama yapmama rağmen zor bir şekilde ulaştığım müşteri temsilcisi...

Vodafone Yanımda Uygulamasına Giriş Sorunu Ve Çözüm Arayışı

Harun
5 Mart 2025 11:122.423

"Söylenildiği gibi 48 saat dolunca kısıtlama kalktı, her şey düzene oturdu. Bilgilendirme için teşekkürler."

Tümünü Gör

Eren
Vodafone Kod Gelmiyor Telefonuma

Vodafone Kod GelmiyorTelefonuma

İsa
Vodafone 5G Bir Günlük Sınırsız İnternetimi Alamıyorum!

Vodafone 5G BirGünlük Sınırsız İnternetimi Alamıyorum!

Büşra
Vodafone Yanımda Uygulama Sorunu