21 Haziran 2024 20:07879

12 yılı aşkın süredir faturalı hat Vodafone müşterisiyim. Hattıma geçen yıl yaptığım 385 TL'lik bir yıllık taahhüt 21.06.2024'te bitiyor. Bana sunulan yeni taahhüt tarifeleri 819 TL'den başlıyor. Bu nasıl bir müşteri memnuniyetidir? Müşteri temsilcileri ile görüşüyorum, yardımcı olmuyorlar. 'İşine gelirse bu fiyat' diyorlar. Müşteri memnuniyeti bu değil. Bir yılda %100 zam olur mu? 12 yıllık müşteriye böyle bir muamele olmaz. Arkadaşımın da taahhüdü bitiyor, yanımda uygulamasından bakıyoruz, bana sunulan aynı paket arkadaşıma 509 TL, bana 819 TL. Şaka mı bu? Gerçekten Vodafone gibi bir şirketin müşterisine böyle davranması hiç yakışmıyor. Yani illa ki farklı bir operatöre mi geçelim? Müşteriye değer göstermezsen müşteri neden göstersin ki? Değer görmediğim yerde durmam ki. Müşteri temsilcileri hiç ama hiç yardımcı olmuyor, başka operatör daha uygun paket veriyor. Diyorum, 'O zaman ona geçin' diyorlar. Böyle çalışan olur mu? Böyle müşteri temsilcisi mi olur? Tek kelime ile Vodafone, yazık yazık.

1 Destek
21 Haziran 2024 20:49 (Şikayetten 41 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Gerçekleştirdiğimiz telefon görüşmesinde de bilgi verdiğimiz üzere, yaşadığınız problemin giderilmesi için gerekli işlemleri tamamladık. Sağladığımız çözümden memnun kalmış olmanızı diler, Vodafone ürün ve hizmetlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz. Vodafone Müşteri Hizmetleri

Vodafone'un Yıllık Taahhüt Sorunları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

23 Aralık 2024 17:59367

"Müşteri temsilcimiz Dilan hanıma ilgisi ve çözüm odaklı yaklaşımı için sonsuz teşekkürler 🙏"

23 Ekim 2024 02:20695

"Müşteri hizmetleri tarafından gün içinde arandım. Sorunumu çözmek için yardımcı oldular teşekkür ederim."

30 Kasım 2024 10:42344

"Müşteri temsilcisi gayet yetkin ve kibardı. Kaliteli iletişimi için çok teşekkür ederim. 12 ay taahhütlü tarifelerde tarifeyi ayın son günü başlatsanız da o ayın "1 bütün ay" olarak değerlendirildiğini öğrenmem Vodafone için hayal kırıklığı yaratsa da sorunuma çözüm ürettikleri için teşekkür ederim."

Vodafone'da Taahhüt Sonrası Fahiş Zam Ve Kısıtlı Tarife Seçenekleri

25 Kasım 2024 10:07604

"Müşteri temsilcisi Hüseyin bey arayarak, bana uygun bir tarife önererek sorunumu çözdü. Teşekkürler"

Vodafone'da Taahhüt Sonrası Fahiş Zam Ve Kısıtlı Tarife Seçenekleri

12 Ağustos 2024 17:12309

"Teşekkürler."

Tümünü Gör
Vodafone Faturalıdan Faturasıza Geçiş

VodafoneFaturalıdan Faturasıza Geçiş

Maruf
Vodafone İndirimli Kampanya Sıkıntısı!

Vodafoneİndirimli Kampanya Sıkıntısı!

Okan