Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Engelli İndirimi (Sosyal Destek Çözümleri) Aldatmacası!

Vodafone Engelli İndirimi (Sosyal Destek Çözümleri) Aldatmacası!
23 Mayıs 2023 10:01

Engelli bir vatandaş olarak Vodafone Sosyal Destek Çözümleri kapsamında kırmızı fırsat 16 GB Paketi'nden 70 TL olarak abone olmak istedim. (Paket hala aktif olarak " https://www.vodafone.com.tr/sosyal-destek-cozumlerimiz " adresinde) Mağazaya gittiğimde başvuru alamadıklarını belittiler. Ben de müşteri hizmetlerini arayarak yardımcı olmalarını istedim. Bana geçiş yapmamı geçiş işleminin tamamlanmasının akabinde ilgili belgeleri [email protected] adresine mail olarak göndermemi söylediler. Ben de gönderdim ancak ilgili paketin sosyal destek kapsamında olmadığıyla ilgili dönüş yaptılar. Bir engelli olarak bu konuda mağdur edildim ve indirimsiz bir şekilde paketi kullanmam diretiliyor. Global firmaya yakışmayacak şekilde müşteri aldatmacası yapılıyor. Duymuştum ama inanmıyordum maalesef bu denli yakışıksız durumlara kalkışıyorlarmış. Bu durumun düzeltilmesini aksi halde BTK dahil olmak üzere her mecrada hakkımı arayacağımı belirtmek istiyorum.

23 Mayıs 2023 10:25 (Şikayetten 23 dakika sonra)
Sefa
Sefa
25 Mayıs 2023 09:41

Bahsetmiş olduğum tarife hala Vodafone sitesinde görünüyor ancak, benimle irtibata geçen personel ısrarla ilgili tarifenin sosyal destek kapsamında olmadığını belirtti. Taahhüt verdiğim için zorunlu olarak kalacağım ama bir daha Vodafone mu asla...

28 Mayıs 2023 15:19

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak gerekli incelemeler tamamlanarak, sonuç bilgisi tarafınıza SMS ile gönderilmiştir. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

Hikmet sonuçtan çok memnun

Hikmet
01 Ağustos 2023 21:57
"Sorunumu çözerek yardımcı olan müşteri temsilcisine ve Vodafone ailesine teşekkür"
Sinan sonuçtan çok memnun

06 Mart 2024 20:57
"Teşekkür ederim Vodafone engelliler için gerçekten her zaman çözümünüz var☺️"
Bülent sonuçtan memnun

Bülent
27 Ağustos 2023 11:07
"Çok teşekkür ederim."
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
10 Ocak 2025 11:41