Göksel sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Apple Watch Cellular Sorunu

12 Haziran 2024 16:59

Vodafone Apple Watch için Cellular desteği yeni güncelleme ile gelmiş fakat ne Vodafone çalışanları ne de operatördeki çalışanlar bu durumdan haberdar. E-sim kullanarak mı geçilecek başka şekilde mi geçilecek kimse bilmiyor. Adamları arıyorum, Bluetooth üzerinden bağlanırsınız öyle bir teknoloji mi var diye bana soruyorlar.

19 Haziran 2024 13:30

Ayın 12 sinde number One üyeliği başlattım Apple watch Cellular özelliğini kullanmak için 1 hafta beklemede yazdı şimdi ise hattınız uygun değildir yazıyor ve eklenmiyor plan. Defalarca müşteri hizmetleriyle konuştuk ama onlarında bilgisi yok bu konu hakkında bilgilendirilmediklerini söylüyorlar yapan varsa yorumlara yazarsa sevinirim

vodafone-apple-watch-cellular-sorunu-3.jpg
vodafone-apple-watch-cellular-sorunu-2.jpg
vodafone-apple-watch-cellular-sorunu-1.jpg
13 Haziran 2024 13:21

Apple watch Cellular için hücresel plan oluşturdum mesaj olarak hücresel planınız oluştu ilk 3 ay ücretsiz sonraki aylar 49.90 TL olarak güncellenecektir geldi. Birkaç dakika içinde aktif olacaktır yazıyor ama aktif olmuyor sürekli beklemede yazıyor Vodafone bayi operatörü arayın diyor operatörü arıyorum yardımcı olamıyorlar hiç birinin bu hizmetten haberi yok

1718274069147.img-4641.jpg
13 Haziran 2024 11:31

Vodafone Apple watch için hücresel plan oluşturdum gelen mesajda birkaç dakika sonra aktif olacaktır yazdı fakat saatlerdir beklemede görünüyor Vodafone bayileri operatörü arayın diyorlar operatör hiçbir yardımda bulunmuyor sürekli bu tarz destek istediğimizde yardımcı olamıyor kimse.

12 Haziran 2024 20:07 (Şikayetten 3 saat sonra)
13 Haziran 2024 13:54
vodafone-apple-watch-cellular-sorunu-2.jpg
vodafone-apple-watch-cellular-sorunu-1.jpg

Hücresel plan ekledim fakat beklemede SMS olarak da talebiniz alınmıştır ilk 3 ay ücretsiz sonraki aylar aylık 49.90 TL ücretlendirme olacaktır yazıyor iptal etmek için Vodafone Yanımda'ya girin diyor ama sürekli hücresel plan beklemede yazıyor yine operatörü aradım defalarca ama kimsenin bu olaydan haberi yok kimse bilgilendirilmemiş bizim böyle bir tarifeden haberimiz yok diyorlar neden hiçbir çalışanınızın bu hizmetten haberi yok? Sürekli biz sizi ararız deyip kapatıyorlar. Sorunu çözemeyecekseniz başka operatöre geçelim parasını verdiğimiz hizmeti kullanamıyoruz sayenizde

22 Haziran 2024 10:58

Sacit
Sacit
Şikayeti Çözüldü

Vodafone nedense bu işin altından kalkamıyor. Ben bir çok Vodafone müşteri temsilcisinden daha fazla uzmanlaştım konu üstüne, şaka gibi.

Göksel

Evet bu seferde önce hücreselin aktif olup sonra tekrardan kapanmasına sistemsel hata dediler sadece 2 operatör destekliyor hücresel planı Vodafone desteklemiyor dediler şaka gibi 🙈

Vodafone'da E-Sim Destek Sorunu Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

Özlem
14 Ocak 2025 11:13
Yavuzer sonucu yetersiz buldu

Yavuzer
03 Ekim 2023 10:38
Vodafone Apple Watch Celluar Desteklemiyor!
Korkut sonuçtan memnun değil

Korkut