26 Ağustos 2024 13:40

Red tarifesi kullanıyorum tarifem kapsamında 23 ülkeye 120 dakikalık arama yapma hakkım var ancak yaptığım aramadan faturama ekstra 400 liralık aşım ücreti yansıtıldı. Sadece 20dakikalık görüşmeye. Tarifeyi satana kadar her şey var satınca böyle olur. Olmaz ücretlerle uğraşıyorum ve bu sürekli oluyor. Müşteri hizmetlerine şikayet kaydı oluşturdum geri de dönülmedi. Belki 10 senedir bu hattı bir şekilde kullanıyorum bu tarz durumlardan gerçekten bıktım artık.

26 Ağustos 2024 15:48 (Şikayetten 2 saat sonra)
Enes
Enes
26 Ağustos 2024 15:53

Müşteri hizmetleri tarafından arandım bu yurt dışı arama hakkımın tarifeye ek bir hizmet olduğu bunu yanımda uygulamasından etkinleştirmem gerektiği gibi bir şey söylendi ve ben haksızmışım. Müşteri temsilcisi bu hakkı etkinleştirebileceğini ama yansıtılan ücretle ilgili bir şey yapamayacağını söyledi. Eğer bu tarife dahilinde bir hak ise bunu neden etkinleştiriyorum ya da neden bununla ilgili bilgilendirilmiyorum. Bu açık bir şekilde kullanıcıya bir tuzaktı. Ve başardılar faturamı 400 lira fazla bir şekilde ödeyeceğim Vodafone pişmanlıktır.

Mehmet sonuçtan çok memnun

14 Mayıs 2024 18:07
"Çok teşekkür ediyorum, sorunumla anında ilgilenildi ve çok nezaket çerçevesinde görüşme yapıldı"
Enes sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2024 19:15
Red'li Tarifede Yanlış Faturalandırma Sorunu
Red'li Tarifede Yanlış Faturalandırma Sorunu
Ali sonuçtan çok memnun

26 Nisan 2024 15:57
"Esma hanım birkaç saat içerisinde arayıp durumu düzeltti. Tabi konunun buralara kadar gelmemesi gerekirdi. Teşekkürler"
Emrah sonuçtan çok memnun

23 Mart 2025 17:41
Vodafone'dan Fatura Şoku: Yurt Dışı Dakikalarım Nerede?

Hakkım Olan Dakikalar Kullanılmadı, Haksız Aşım Ücreti Yansıtıldı

08 Ekim 2025 18:11