Özcan sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2024 21:46

23.02.2024 tarihinde Vivense Kütahya showroom'dan R*** çok amaçlı country 4 2 çekmeceli dolap aldım. Ürün mart sonunda kuruldu. Fakat,2,5 ay sonra iki ayağı kırıldı. Tarafıma ücretini ödersem yapılacağı söylendi. Bu konuda mağdurum ve Tüketici Mahkemesi'ne kadar şikayetimi bildireceğim. Ürün kurulumunda atılan vidalarda sorun olduğu çok açıktı. Sadece temizlik ürünleri koyduğum içinde peçete, havlu gibi ürünler olan bir ürün nasıl bu şekilde kırılabilir. Aynı zaman da kurulumu yapılan çok amaçlı erzak dolabını kurarken zeminde sıkıntı var o yüzden kapaklar tam olmuyor gibi bir bahane üretildi. Müşteri memnuniyeti nerede kaldı bilmiyorum.

30 Temmuz 2024 05:59 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Siparişinizi kontrol ederek size daha detaylı bilgi verebilmek için sipariş numaranızı veya siparişe kayıtlı iletişim bilgilerinizi (telefon - mail adresi) bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

12 Ağustos 2024 22:06

Şikayet edeli kaç gün oldu. Sadece telefon numaram ve mail adresim istendi. Fakat, geri dönüş için hiç geri bildirim almadım. Bir markanın müşterisine karşı bu derece duyarsız olması ve ürünün arkasında durmaması ne demek anlamakta zorlanıyorum.

Burak
08 Kasım 2023 00:20

09 Ocak 2025 17:26
Münevver sonuçtan hiç memnun değil

Münevver
15 Kasım 2024 09:06
Ezilmiş Dolap Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Seher sonuçtan hiç memnun değil

Seher
11 Mayıs 2024 22:29