24 Ağustos 2024 23:42357

Kurulum ekibi geldi ve ürünü tam olarak kurmadı. Ayrıca ürün o kadar kullanışsız ki değiştirmek istedim. %30 para kesintisi talep edildi. 14 gün geçmemesine rağmen, ayrıca Horoz Lojistik diye bir firma getirdiği ürünlerin çöplerini de kapıya bıraktı gitti.

23 Ekim 2024 13:43

Aldığım ürün 2 ay sonra kendiliğinden kırıldı. Plastikten ayak yapmışlar malzeme ucuz ve kalitesiz Kesinlikle de maillerime geri dönüş yapmıyorlar. Verdiğim paraya da değil, insanları piyasaya bu ürünleri sunarak göz boyamalarına kızıyorum. Keşke almasaydım dedirten firma Vivense

Eki aç
Eki aç
2 Eylül 2024 15:23 (Şikayetten 8 gün sonra)

Merhaba , Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem dolayısıyla, siz değerli müşterilerimizden gelen bildirimler bizim için çok değerlidir. Anlayışınızdan dolayı teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

Sultan
25 Ekim 2024 21:46

Müşteri memnuniyetine önem ve değer veriyorsanız bana 2 ay dayanmayan bir ürünü piyasa fiyatından daha pahalı satışını yapmazdınız. Ürünün ayağı kırıldı ve kesinlikle kullanamıyorum. Ya para iadesi ya da ürünün tamir olmasını talep ediyorum. Kısa sürede dönüş bekliyorum.

Sultan
28 Ekim 2024 19:46

İnceleme yapacağız demeyle bir oyalama olayı var sürekli en sonunda tüketici hakeme başvuracağım, ben size her gün yazmak zorunda mıyım. Bıktırdınız

Vivense Eksik Parça Getirmesi

20 Temmuz 2024 17:20255

İstediğim ürünü çok süre sonra getirip bir de üstüne eksik parçayla getirdiler. Yetkili kişinin laubali konuşması ve mağ...

Vivense Eksik Parça Getirmesi

Vivense Değişim Talebinde Yüksek Kesinti Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri!

8 Mayıs 2025 11:26525

"Bu durumu titizlilikle tatlıya bağladıkları için teşekkür ederim"

Vivense Mağdur Ediyor. Yanlış Bilgi Vermek Satış Yapıyor.

16 Eylül 2023 10:54339

"Bugün Vivense çözüm merkezi tarafından arandım. Talep ettiğim gibi yeniden sipariş oluşturuldu. Sorunum çözüldü. Ürünü teslim aldığımda tekrar yazacağım. Teşekkürler"

22 Kasım 2023 14:45124

"Teşekkürler"

3 Kasım 2024 18:47278

TV ünitem 1 ayda geldi. O da hasarlı bir şekilde geldi. Değişim istedim. Ka...

Tümünü Gör
Vivense'den Yatak Odası Setinin Gardırobu Yanlış Gönderildi!

Vivense'den YatakOdası Setinin Gardırobu Yanlış Gönderildi!

Zeynep
Vivense Yatak Odası Şikayeti

Vivense YatakOdası Şikayeti

Aysun
Vivense Yatak Odası Makyaj Masasının Çekmecesi Düştü!

Vivense YatakOdası Makyaj Masasının Çekmecesi Düştü!

Sevgi
Vivense Pişmanlıktır!

VivensePişmanlıktır!

Zafer
Vivense Yatak Odamın Mobilyaları Dağıldı, Muhatap Bulamıyorum!

Vivense YatakOdamın Mobilyaları Dağıldı, Muhatap Bulamıyorum!

Derya
Vivense Hatalı Parça Ve Komik Kargo Talebi