Sivas Vivense Şubesi Pişmanlıktır

Şeydanur
23 Mayıs 2024 23:01

Vivense Sivas Şubesi'nden alışveriş yapmış olup, mobilyalarımızın en az bir yıl içerisinde onlarda durabileceği söylendi. İnanarak satışı onayladık, aradan bir süre geçti. Bize haziran ayında teslim etmek zorunda olduklarını söylediler ve iki gün önce arayıp tekrardan getirmeleri gerektiğini, yoksa depoda bekletmek için ek ücret alacaklarını söylediler. Ne yazık ki bu süreç içinde getirttiğimiz yere kurulumunu sağlayamadık. Kurulumu için ilk başta konuştuğumuzda 2 yıl içerisinde bize ücretsiz kurulum yapılabileceği söylenirken şu anda bizden ek ücret istiyorlar. Satış danışmanından ve Vivense'den ayrı ayrı şikayetçiyim. Yardımcı olmak adına hiçbir şey yapmadılar, sadece geliştirmekten başka bir şey yapmadılar. Bu durum gerçekten üzücü.

24 Mayıs 2024 18:04 (Şikayetten 19 saat sonra)

Merhaba, Siparişinizi kontrol ederek size daha detaylı bilgi verebilmek için sipariş numaranızı veya siparişe kayıtlı iletişim bilgilerinizi (telefon - mail adresi) bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

27 Mayıs 2024 20:30

Merhaba, Öncelikle yaşanılan olumsuz deneyim adına çok üzgün olduğumuzu bildirmek isteriz. İlgili showroom birimine bilgi geçilmiştir. Sizinle iletişime geçeceklerdir. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

Arın
13 Nisan 2024 17:22
Tugce sonuçtan hiç memnun değil

Tugce

05 Ağustos 2023 12:56
Nimet sonuçtan memnun

Nimet
22 Haziran 2023 11:29
"İlgilenen müşteri temsilcilerine teşekkür ederim"

Vivense Kategorileri