İremnur sonuçtan hiç memnun değil

Vestel'in Servis Hizmeti Yetersizliği Ve Vizyonsuzluğu

İremnur
25 Haziran 2024 21:40

2 yıl önce Vestel inverter klima aldım 4 ay önce er 06 hatası verdi ve sayısını hatırlamadığım kadar çok servis ekibi arıza tespiti ve onarım için geldi. İlk geldiklerinde yaptıkları tek şey şalteri indirip kapatmak oldu. Sonra elektrikte problem var dediler. Sonra dış ünite ana kartını değiştirdiler. Sonra tekrar yenisini isteyip değiştiler. İzmir torbalıda oturuyorum ve özellikle 40 derecelik sıcaklarda çok mağdur oldum. Çözüm bulunmayınca atölyeye aldılar onlar atölyeye aldıktan sonra ben taşındım şu an yeni evime takmak için ücret istiyorlar. Mağdur ettikleri yetmiyormuş gibi sorunun çözümlendiğini bile bilmezken ücret istiyorlar. Bir de dalga geçer gibi 500 TL almayalım diyorlar. Hem süründürüyorlar hem mağdur ediyorlar hem de nasıl para alabiliriz diye bakıyorlar. Bir daha asla Vestel'in ürünlerini almayacağım tam anlamıyla müşteri hizmetleri ve Torbalı Vestel servisi fiyasko. İlk defa böyle bir yere yazi yazıyorum. Bu süreçte vizyon sahibi ürünün arkasında duran ve müşterisine kıymet veren bir markayı tercih etmek gerektiğini öğrendim. Kesinlikle Vestel böyle nezih bir marka değil. Keşke zamanında böyle bir yazi okusaydım blenderimi bile Vestel'den almazdım

27 Haziran 2024 10:15 (Şikayetten 1 gün sonra)

Mr Koc
27 Mayıs 2024 00:41

Buket
16 Temmuz 2023 15:02
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
28 Haziran 2024 17:49