Burcu sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 2024 12:07

Vestel garantisinde Toshiba marka LED televizyonu 12/11/2023 tarihinde annem için satın aldık. Aradan 10 gün geçtikten sonra seyrederken ekranda çizgiler oluştu. Vestel servisi aradık. Geldiler panel arızalı dediler ve değişim kararı verdiler. Sonrasında da gelip değiştirdiler. Buraya kadar her şey iyiydi. Değişimden 1 ay sonra 17 Ocak 2024 akşamı TV seyrederken yeni gelen TV'de de aniden yine çizgiler çıkmaya başladı. Çizgilerden 5 dakika sonra da sağ kenarda göz şeklinde ve boyutunda siyah bir leke oluştu. Hemen aynı gün servisi aradık. Servis 18 Ocak 2024'te geldi. Kontrol etti. Ekran kırılmış, kullanıcı hatası dedi. Bu ekranlar çok hassas hemen azıcık bir basınçla bile kırılır dedi. Ekranda biz herhangi bir kırık vs görmediğimiz için itiraz ettik. Servis, kırık dediği siyah lekenin (ve çok hassas dediği ekranın) üstüne kontrol ettiğini söyleyerek eliyle bayağı bir basınç uyguladıktan sonra hem o leke büyüdü hem de daha önce orada olmayan bir çatlak oluştu. Şimdi sonuç olarak iki ay önce on bir bin liraya alınmış TV'de de, değiştirip getirdikleri TV'de de panel arızası çıktı. Annem tek başına yaşıyor. Yaşlı ve emekli bir kadın. Çoluk çocuk yok. Bu ekranın durup dururken çatlamasına hiçbir sebep yok. Vestel'in bu TV'yi değiştirmesini ya da parasını iade etmesini istiyorum. Aksi halde üyesi olduğum tüm sosyal medya platformlarında her fırsatta bu olayı dile getireceğim ve Tüketici Mahkemesi nezdinde Vestel hakkında şikayetçi olacağım.

19 Ocak 2024 10:14 (Şikayetten 22 saat sonra)

20 Ocak 2024 13:14

19 Ocak 2024 tarihinde Vestel servisi olduğunu söyleyen bir numaradan arandık. Arayan servis, arıza kaydı için gelen servisle aynı. Onlar ekran kaydı zaten almışlardı ama yine ekranın videosunu çekip yollamamız istendi. Videoyu çekip yolladık ama nedir, ne oldu, ne olacak, süreç nasıl devam edecek kesinlikle bilmiyoruz. Hiçbir bilgi verilmedi. İyi veya kötü bir gelişme olursa buradan yorumumu güncelleyeceğim.

29 Temmuz 2023 13:17
Vestel Servisi 3 Haftadır Tamire Giden Televizyonu Gönderemedi
Coşkun sonuçtan hiç memnun değil

Coşkun
05 Nisan 2024 09:48