03 Mart 2024 17:30

Merhaba, 12.10.2022 tarihinde Vestel tarafından kurulumu gerçekleştirilen Toshiba marka 55 inç televizyonum, kurulum tarihinden 1 yıl geçmeden sürekli bir cızırtı sesi yapmaya başladı. Televizyon ilk çalıştığı 1-2 saat sonrasında cızırtı yaparak dış sesi bile bastırıyor. Bu durum üzerine 11.12.2023 tarihinde ilk defa yetkili servise başvurdum. Geldiklerinde arızayı gördüler ancak çok tecrübesiz oldukları belli oldu. Ürünü alıp götürdüler ve ertesi gün ürünün tamir edildiğini ve ana kartın değiştirildiğini belirttiler. Televizyonum geldiğinde kullanmaya başladım ve 3 saat sonra aynı sesin devam ettiğini fark ettim. Tamir edilen herhangi bir şey yoktu. Tekrar yetkili servisi çağırdım ve aynı yetkili servis olan S****** Ö**** Teknik yine gelip ürünü aldı. 15 gün geçmesine rağmen kimse beni aramadı. Ben arayıp ürünümü sordum ve ürünü bulup beni arayacaklarını söylediler. 1 saat geçmesine rağmen aranmadım ve kendim aradım. Ürünüm atölyede unutulmuş. Ürünümün yaptığı arızanın özellikle ısınmadan sonra meydana geldiğini beyan etmeme rağmen muhtemelen bir kez açılıp 'bunda sıkıntı yok' denilmiş ve hiçbir işlem yapılmadan 'bu televizyonda arıza yok' denilerek evime yollandı. Ancak televizyonumdaki arıza devam ediyordu. Bu sefer kendi aracımla TV'yi alıp S****** D********* servisine götürdüm. 06.01.2024 tarihinde onlar bu arızanın besleme kartından kaynaklanabileceğini düşünerek besleme kartını değiştirdiler fakat bu da çözüm olmadı. Bundan sonra televizyonumu yine kendim gidip alıp kurdum ve aynı sorun devam etti. En son tekrar kendi imkanlarımla D********* servisine götürdüm. Televizyonumu orada açık bırakıp arızayı göstermek istedim ve bu durumu fotoğraflarıyla göstereceğim. Ayrıca arızanın videolu halini de paylaşacağım şikayetimde. Bu televizyondan hiçbir umudum yok. Daha önce 2 arkadaşıma önerip aldırdığım için çok pişmanım. Kendi ailem ve çevrem dahil bir daha ne Vestel ne de Toshiba almayacağım. İlgi ve alaka yok, yetkili servisler o kadar kötü ki paramın sadece böyle 1 yıllık bir malzeme için boşa gitmesine üzülüyorum. Sizler de bu pişmanlığı yaşamayın. İyi bir firma der ki '1 yıllık ürünümde yetkili servis teknisyenim arıza görüyor ve adam 4 kere servise geliyor, şunun sorununu çözelim' der. Demek ki siz iyi bir firma değilsiniz. Müşteriyi 4 kere yetkili servise getiriyorsunuz ve sorununu çözmüyorsunuz.

04 Mart 2024 10:22 (Şikayetten 16 saat sonra)

09 Mart 2024 06:43

Bu sabah çektiğim video sesi iyi dinleyin resmen bağırıyor cızırtıdan televizyon, gerçekten su arızayı göremediniz, verdiğim paraya üzülüyorum 1 yılda bozuldu 1 yıl evde cızırtı konseri veriyor televizyon, herkes de görsün şu durumu

29 Temmuz 2023 13:17

vestel-toshiba-markali-televizyonum-kutudan-kirik-cikti-3.pdf
Özge sonuçtan çok memnun

Özge
28 Ekim 2023 17:02
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Burcu
18 Ocak 2024 12:07