Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Yürüyen Ve Aşırı Ses Çıkaran Makine

Vestel Yürüyen Ve Aşırı Ses Çıkaran Makine
Oğuz
10 Mart 2024 13:02

1 buçuk yıl önce aldığım cmı 106221 kodlu çamaşır makinem 6 ay sonra problem çıkarmaya başladı bir çok defa servis geldi. Sıfır makineye kazan izolasyonu ve daha sonra ayak değişikliği gerçekleşti. Evin zeminin de problem olduğunu söylediler ev değiştirdim aynı problem devam ediyor. Makinem yürüyor ve helikopter kalkıyor gibi ses çıkartıyor servis bir sorun olmadığını söylüyor. Yürüyen ve bu denli ses çıkaran bir makine kullanmak istemiyorum acil çözüm talep ediyorum. Değişim talep ediyorum. Biz çalışan insanlarız akşamları geç saatte makine çalıştıramıyorum. Makineyi çalıştırıp evden çıkamıyorum.

11 Mart 2024 13:19 (Şikayetten 1 gün sonra)

Oğuz
12 Mart 2024 16:30

Resmen benimle dalga geçiliyor. Bütün beyaz eşya mı Vestel'den aldım ben size güvenip. Evin içinde sağa sola vurarak yürüyen ve helikopter gibi ses çıkaran sıfır makineme izalasyon yaptınız ayak değiştirdiniz şimdi de kalkmış deterjan kapağını değiştireceğiz sorun bu diyorsunuz. Siz benimle dalga mı geçiyorsunuz? Bana sorunlu ürün sattınız ben bunun değişimini istiyorum. Değiştirmiyorsanız Tüketici Mahkemesi'ne başvuruyorum. Bir daha da sizden ürün almıyorum.

Gül sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Çamaşır Makinesi Aşırı Sesli Çalışıyor Ve Kurutmuyor

30 Mayıs 2024 18:48
Neşe sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Ayıplı Ürünü Değişim Yapmıyor

Neşe
26 Ağustos 2024 13:05
Vestel Ayıplı Ürünü Değişim Yapmıyor

Sessiz Çalışma Vaadiyle Gelen Gürültülü Çile

05 Ocak 19:37
Müzeyyen sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Cmi 106221 Sorununun Bitmemesi

Müzeyyen
06 Şubat 2024 00:36
Vestel Cmi 106221 Sorununun Bitmemesi
Esin sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2024 14:48
Vestel Kategorileri