İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

13 Nisan 2024 12:14

2020 yılında almış olduğum Vestel BM301 model bulaşık makinem, yıkama işlemine geçemeden arıza verdiği için mecburen yetkili servisi arayarak randevu aldım. Yetkili servis 08.04.2024 tarihinde geldi. Makinenin aşağıda görselini eklediğim parçasının bozuk olduğunu söyleyerek, 2500 TL işçilikle beraber tamir ücreti olduğunu belirtti. Parçanın adını sorduğumda ve internetten araştırdığımda fiyatının en fazla 120-150 TL civarında olduğunu gördüm ve servise bunun fiyatının neden bu kadar yüksek olduğunu sordum. 'Orijinal parça pahalı, yapacak bir şey yok' gibi bir yanıt aldım. Evde küçük çocuğumuz bulunması ve araya bayram girmesi nedeniyle mecbur kaldım ve tamirini yaptırdım. Faturamı istediğimde, faturada yapılan işlemlerin ve parçaların fiyatının yazmadığını gördüm. Ayrıca, tamir için alınan ücretin bir IBAN'a göndermem talep edildi; POS cihazı ile ödeme talebim ise POS cihazlarının bozuk olduğu gerekçesiyle reddedildi. Tüm bu nedenlerle, yapılan tamir işlemi için verilen ücretin epey fazla olduğunu düşünüyorum. Ayrıntılı araştırılmasını talep ediyorum.

16 Nisan 2024 08:21 (Şikayetten 2 gün sonra)

23 Nisan 2024 12:29

Hiçbir çözüm üretmediniz, müşteri temsilcileriniz sadece boş boş arıyor koskoca Vestel markasının düştüğü durum acınası, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2025 14:24
Servis Parça Ücretinin Piyasanın Üzerinde Olmasına Anlam Veremiyorum

Vestel Yetkili Servisi Yaptım Dediler Yapmadan Paramı Aldılar

24 Nisan 2024 15:40

Bayram
16 Ağustos 2025 16:06
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
07 Kasım 2023 12:04