Vestel Yerli Marka Kurutma Makinesi Hayal Kırıklığı

30 Aralık 2023 00:047.645

Merhaba, Vestel mağazasından yaklaşık 8-9 ay önce bir kurutma makinesi satın aldım. Aldığım günden bu yana makine beşinci kez arıza verdi. Servis, çözüm sağlamakta oldukça zorlanıyor; sanki başka bir markanın servisi gibi. En çok ihtiyacımız olan bir zamanda, eşim doğum yapmak üzereyken ve evde temizlik yapmamız gerekirken, bu durumla karşı karşıya kalmak çok zor. Yerli ve milli markamızın bizi düşürdüğü durum ortada. Ancak bu sefer, kurutma makinesini bilirkişi heyetine göstereceğim, kusurunu ispatlayacağım ve tüm haklarımı fazlasıyla talep edeceğim. Ben tek değilim; birçok kullanıcı aynı rezil durumda.

30 Aralık 2023 14:25 (Şikayetten 14 saat sonra)

16 Aralık 2025 14:52

Yerli malı hikaye kim kaliteli yapıyorsa ondan alacaksın. Biz yerli firma diye aldık da ne oldu. Biz mağdur ediliyoruz. Malının arkasında durmuyorlar.

Nurefşan
Benzer Şikayeti Var
1 Ocak 2024 13:00

Vestel bu şaşırılacak hiçbir şey yok tüketicilerini mağdur etmekten başka yaptıkları hiçbir şey yok ben de tüm beyaz eşyalarımı Vestel den alma gafletinde bulundum her gün buralara şikayet yazıyorum ama çözüm yok😔

1 Ocak 2024 02:28

Bende de var aynı makine kapağını tam kapatmadiginda ve içine çamaşır koyulmadığında çalışmıyor. İçine koyduğun çamaşırların nem sensörüne temas etmesi gerekiyor. Bir de nem sensör kirlendiyse temizlemeniz gerekiyor yoksa çalışmıyor maalesef

31 Aralık 2023 21:13

Bazen ola bilir kardeşim

Vestel Beyaz Eşyaları Ve Çalışanların Sorunlu Olması

3 Mayıs 2024 21:292.568

Yerli marka olduğu için tercihimizi Vestel'den yana kullandık. Tüm beyaz eşyalarımızı yaklaşık 1,5 yıl önce satın aldık....

Vestel Kurutma Makinesi Kurutmuyor

23 Ocak 2024 22:251.269

Vestel marka kurutma makinesi aldım, kurulumunu yaptılar ve gittiler. Kullanmaya başladığımda makinenin kurutmadığını fa...

Tümünü Gör
Vestel Fabrika Hatası Bozuk Makine!

Vestel FabrikaHatası Bozuk Makine!

Bahar
Vestel KMI108402 Kurutma Makinesi Sesi

Vestel KMI108402Kurutma Makinesi Sesi

Neslihan
Vestel Km 9601 Kurutma Makinesi Hüsranı!

Vestel Km 9601Kurutma Makinesi Hüsranı!

Aynur
Vestel Aklımızla Dalga Geçiliyor!

Vestel AklımızlaDalga Geçiliyor!

Nurhan
Vestel Kurutma Makinesinden Memnun Değilim!

Vestel KurutmaMakinesinden Memnun Değilim!

Azam

Öne ÇıkanKonular