Elif sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2023 08:48

Vestel buzdolabım cuma gününden beri bozuk. Ünlem işareti yanmaya başladı. Hemen servis talep ettik ertesi gün 17.00 ile 19.00 arası geleceği söylendi. Biz de hiçbir yere gitmeden bekledik ( misafirlerim de vardı). Saat 18.30 oldu. Vestel'le WhatsApp üzerinden mesajlaştık ve bana evde olmadığımız bu yüzden de pazartesi tekrar randevu verildiği söylendi. Burda iki sıkıntı var.
*Birincisi evdeydik hiç ayrılmadık ve aranmadık dahi.
*İkincisi de sormasak pazartesiye ertelendiğinden haberimiz falan da olmayacak hiçbir mesaj ileti gelmedi.
Neyse o gün bir şekilde bir sürü aramalar yaptı. Hepsi çok üzgün olduklarını en kısa zamanda teknik servis yollayacaklarını hatta gün içerisinde tekrar aranacağımızı söylediler ve tabii kimse aramadı. Biz onları bekledik ve kızım ateşli hastaydı (8 aylık) mecbur buzdolabını boşaltmak zorunda kaldım. Gece gece ve bir sürü zarar ziyanımız oldu. Neyse pazartesiyi bekleyelim artık mecbur gelirler dedik. Servis beni arayıp geleceğini söyledi. Aradan yarım saat geçti. Bir saat geçti. Bunlar yine yok. Kardeşim sizin yüzünüzden cumartesiden beri mağduruz dedim ben hastayım kızım hasta yemek bile yapamıyoruz. Telefondaki de sadece haklısın abla deyip beni geçiştirdi. 10 dakika ya bizde olacaklarını söylediler ve defalarca aramamıza rağmen dönmeyip saat 18.30 gibi dönüp evimize 5 10 dakikalık bir mesafede tekerleklerinde sorun olduğunu ve gelemeyeceklerini belirttiler... Anlayacağınız yerli mal diye herkese övdüğümüz ve 7 yıl garantili olan ürünümüz için aldığımız hizmet tam bir fiyasko... Dondurucumdaki ( kışlıklarım ) ürünlerim üstteki bütün ürünlerim de çöp oldu. Her şeyin bu kadar pahalı olduğu dönemde benim zararımı kim karşılayacak?
İşin içinde yalan var
Oyalama var
Evde yoktunuz diye iftira var
Mağduriyet var (hem maddi hem manevi)
Ödediğimiz bedeli karşılık verilmeyen hizmet var
Zarar ziyan desen var

profile profile
27 Aralık 2023 16:04 (Şikayetten 1 gün sonra)

27 Aralık 2023 16:57

Hep aynı şeyleri söylüyorsunuz zaten...

30 Aralık 2023 16:34
Vestel Ve Teknik Servis Yüzünden Bütün Ürünlerim Çöp Oldu

10 gündür Vestel ile kurtulan mühendislik ile uğraşıyoruz bir haftada gelip bozulan buzdolabımıza bakamadılar her şeyim zarar ziyan oldu. Ben hastayım kızım çok hasta 10 gündür başka yerde kalıyoruz kaldı ki evimiz de kira. Neyse güç bela gelip buzdolabımızı aldılar. Bize de yeden kirli bir buzdolabı getirdiler. Yerli diye alıp 7 yıl garantili olan eşyamıza reva görülen bu iste. Hepsinden şikayetçiyim... Koca bir mağduriyet yaşadık. Simdi de araya yılbaşımı sayimi girer gecikir deniliyor... Kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum paramızla rezil oluyoruz

16 Ocak 2024 16:55

Beni arayıp ankete katılmam sureci değerlendirmem söyleniyor. Yoksa puanlama dusuyormus. Buzdolabım 3 haftanın sonunda yenisi ile değişti. Çünkü gaz kaçağı varmış... Hem de daha 3 senesi dolmamış olan buzdolabinda. Maddi olarak çok zararımız oldu bir suru ürünüm çöp oldu. Tutanak tutturmuştuk güç bela öğrendik ki reddolmus... Bur suru ürünümüz cop olmuşken nasıl reddedersiniz deyince de telefon görüşmeleri dinlenip ona göre karar veriliyor denildi... Yani anlamadığım su defalarca mağduriyetimizi bildirdik bir suru şeyi çöpe attık kaldı ki eve tek maas giriyor... Neye göre tutanak reddoldu bunu anlayamadık. Kimse kusura bakmasın zararımızı karşılamak zorundalar. O hafta neredeyse 5000 lik buzdolabı masrafı yaptık dondurucudakileri (kisliklar) söylemiyorum bile. Buzdolabı değişti Çünkü kendi hatalariydi. Zararım karşılanmadığı surece her yerde hakkımı arayacağım... Kesinlikle memnun değilim

31 Ocak 2024 17:19
vestel-ve-teknik-servis-yuzunden-butun-urunlerim-cop-oldu-5.jpg
vestel-ve-teknik-servis-yuzunden-butun-urunlerim-cop-oldu-4.jpg

Evet sonunda yeni buzdolabı getirmişlerdi ve 3 haftalık gelen yeni bizdolabimda da gaz kaçağı tespit edildi arkadaşlar. Hem de sıfır gelende. Ve beni tekrar uğraştırıyorlar. Kesinlikle maddi zararımın karşılanmasını istiyorum bütün ürünlerim cop buzdolabımın için les gibi kokuyor. Kimse de orali olmuyor. Benim 9.5 aylık bebeğim var ona kendi yaptığım şeyleri yediriyorum görüyorsunuz ki ona yaptığım yoğurt bile nasıl küf tuttu. Vestel pişmanlıktır sakın almayın

Ali
Ali

Bende de E07 kodu veriyor boyuna. Bu kodlar seri halde devam ediyor emin olun.

Duygu
21 Kasım 2023 19:59
Vestel Buzdolabı Bir Türlü Yapılamıyor
Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Ertuğrul
05 Mart 2025 17:59