Oral sonuçtan çok memnun

Vestel Televizyonun Değişim Sorunu

11 Ekim 2024 18:14

Vestel'den alınan ve iki kere ekranında dikey çizgi çıkan televizyonu, Vestel ayıplı olduğunu kabul edip değiştirmeye yanaşmıyor. Garantisinin bitme süresine az kalmasına rağmen 8106211815 arıza kayıt numaralı televizyonu değiştirmeye yanaşmıyor. Müşteri hizmetlerindeki bayanın üslubu da cabası. Yakışmıyor Vestel.

14 Ekim 2024 13:02 (Şikayetten 2 gün sonra)
14 Ekim 2024 14:52

Değerli müşterimiz, Şikayetiniz için sizinle Çözüm Merkezi ekiplerimiz iletişime geçmiş olup süreciniz detaylı şekilde ele alınmıştır. Sürece Çözüm Merkezi Yetkilimizin paylaştığı şekilde devam edebiliriz. Anlaşınız için teşekkür ederiz. Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü

14 Ekim 2024 14:58
Vestel Televizyonun Değişim Sorunu

Ürünü değiştirmekte ısrarlı olan Vestel Toshiba televizyonun panel inin değiştirilmesi konusunda ısrarcı daha fazla uğraşamayacağım 1 ay garanti süresi ilave vermeleride ayrıca bir muamma Vestel sattığı ürünlerinin arkasında maalesef ki duramıyor

13 Ekim 2025 21:55

Şikayeti üzerine TV değiştirmeyip ya alırsınız ya da panelini değiştirip veririz diyen Vestel beni zor durumda bırakıp servis tamirini yapıp televizyonu almak durumunda kalmıştım ancak televizyon aradan geçen süre zarfında tekrar ekranda çizgiler çıktı ben ayıplı ürün dedim ve de dediğim çıktı konu ile ilgilenin sayin Vestel yetkilileri teknisyenlerimiz bizim kadar anlamıyor ayıplı üründen başından atmaya bakıyor

Vestel TV'de Sürekli Arıza Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Pelin