Büşra
25 Aralık 2023 16:55

Vestel’de aynı tonlarda aldığım bulaşık makinesi ve buzdolabı arasında gözle görülür bir fark var bir firma aynı anda ürettiği buzdolabı ve bulaşık makinesi nasıl olur da üretemez. Kaldı ki biz bu retro serisi için olması gerekenden daha çok fiyat farkı ödüyoruz. Birçok yerden şikayet yazmama rağmen Vestel şikayetimi yayınlamadı. Muhtemelen başka müşterilerinin satışlarını etkilenmemesi için satıcı puanlarını düşürmek istemiyorlar. Vestel müşteri hizmetleriyle sayısız görüşmem sonucunda bana ürünü eve gelip görmek için ekstra para talep ettikleri ve ürünü tekrar idea edip satın alırsam aynı tonda gelebileceğini söylediler ihtimaller dahilinde ama gelmeyede bilirmiş. Ben ürünü indirimdeyken almıştım. Onların aynı tonda ürünün üretmediklerinin sorumluluğunu ve fiyat farkını ben neden ödüyorum. Aynı gün içinde konuşma yaptığımız müşteri hizmetleri bana ilk başta üründe renk farklılığı olabileceğini değişim olmayacağını sonrasında tekrardan aranarak fabrika sorunlu sorun olabileceğini söylediler ve ürünün renk tonu farklılığı varsa değişebileceğini söylediler. Bana bir hafta beklemem gerektiğini söylediler. Bana tekrar geri dönüş olmadı bende sonrasında kendim arayarak geri dönüş olmadığını söyledim müşteri hizmetleri de geri dönüş olması gereken bir durum olmadığını söyledi. Oysaki bir hafta içerisinde çözüm ekibinin yardımcı olacaktı. Dalga geçer gibi beni bir hafta beklettiler konuşma tarzları ve üslupları yüksek tonda ve çelişkiliydi. Bir firmanın aynı renkle üretemediği ürün için gerekenin yapılmasın arz ederim.

26 Aralık 2023 11:23 (Şikayetten 18 saat sonra)

Vestel Retro Serisi Ürünlerde Değişim Ve Servis Sorunları

Gülçin
05 Ağustos 20:19
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Anıl
13 Şubat 18:15
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Nereden Aldım Çok Pişmanım

Dilek
18 Nisan 2024 17:45
Rasim sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Buzdolabı Değişimi Sürekli Oyalıyor, Ürün Teslim Edilmiyor

Rasim