Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Makinem Düzgün Yıkamıyor

Vestel Makinem Düzgün Yıkamıyor
Dilek
29 Temmuz 2023 23:03

10.09.2021 tarihinde Vestel CMI97102WIFI marka çamaşır makinesi aldım. Makinem beyazları temiz yıkamıyor deterjan kalıntısı bırakıyor. Şimdi de çamaşırlarımı zedelemeye başladı. Servisi aradım geldiler program yüklediler olmadı tekrar çağırdım dijital ekranı değiştirdiler. Olmadı tekrar aradım makineyi götürdüler ama yine sorunlar devam ediyor. Şimdi de servisi arıyorum oradaki arkadaşla konuştum bayramdan önce kayıt açmamış o yüzden servis gelmemiş gecen hafta aradım bugün için randevu verdiler. Sabahtan beri bekledim gelmediler. Makinedeki sorun çözülmedi

08 Ağustos 2023 12:38

Vestel çamaşır makinem için tekrar servis geldi. Makinemin resimlerini çekip, lekesi çıkmayan, hasar görmüş kıyafetlerimin de resmini çekip gittiler. Vestel'in Müşteri hizmetleri beni geri arayıp "makineniz çalışıyor bir sıkıntı yok" dedi. Şunu bir türlü anlatamıyorum. Ben makinem çalışmıyor demiyorum. Makinem suyunu ısıtmıyor demiyorum. Çamaşırlarımda deterjan lekesi kalıyor, beyazlarım temiz yıkanmıyor, kullandığım leke çıkarıcılara rağmen çamaşırlarımda leke kalıyor. Şimdi kıyafetlerimde yıkanınca zarar görüyor ve bana hâlâ makinenizde sorun yok diyorlar. Garanti sürecimin dolmasına 5 yıldan fazla bir süre var. Üründen memnun değilim. Şikayetlerim aynen devam ediyor. Ürünü geri iade etme hakkım olduğu halde, değişim yapma hakkım olduğu halde ilgilenilmiyor. Lütfen Vestel a. Ş. Olarak mağduriyetimi önemseyerek ilgilenin.

31 Temmuz 2023 15:31 (Şikayetten 1 gün sonra)

Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
26 Nisan 2024 21:59
Vestel Pişmanlıktır. Servisi Boşuna Gelip Gidiyor.
Olgun sonuçtan hiç memnun değil

Olgun
01 Ekim 2024 21:35
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Çamaşır Makinesi: Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis

Tuğçe
02 Kasım 2024 13:30
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
09 Nisan 2024 01:58
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
25 Aralık 2024 10:16