Seval sonuçtan çok memnun

Seval
16 Şubat 2024 08:24
Seval'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler ederim Vestel”

Vestel KM 8702 model 2023 kurutma makinesini Aralık ayında satın aldım. Cihaz, 2 saat 54 dakika olarak ayarlanan süreyi 20 dakikada tamamlıyor, çamaşırları kurutmuyor ve tamburun içinde soğuk su haznesinde yarım çay bardağı kadar su birikintisi oluşuyor. Servis çağırmama rağmen, servis ekip üyeleri deneme yapmadan bir sorun olmadığını söylediler. Sorun devam etmektedir. Birkaç gün önce set üstü ocak düğmesinin yandığını bildirdim ve bu durumun tasarım hatasından kaynaklandığını düşünüyorum. Vestel'den bu konuda mağdur olduğumu ve üzgün olduğumu belirtmek istiyorum. İyi bir marka olduğunu düşünerek dört adet beyaz eşya; bulaşık makinesi, derin dondurucu, kurutma makinesi ve set üstü ocak satın almıştım. Şu anda ocak ve kurutma makinesi için destek talep ediyorum. Eğer Vestel gerçekten ürünlerinin arkasındaysa, lütfen bunu göstermesini ve fabrikadan bir uzman gönderilmesini rica ediyorum. Servislerin yeterli bilgiye sahip olmadığını düşünüyorum.

19 Şubat 2024 13:25 (Şikayetten 3 gün sonra)

Seval
21 Şubat 2024 15:14

Teşekkürler ederim Vestel

Nilgün
30 Ekim 2023 14:22
Eslem sonuçtan hiç memnun değil

Eslem
20 Ekim 2023 11:01
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
30 Aralık 2024 13:36
Vestel Kurutma Makinesi Sorunu Ve Servis Çilesi
Vestel Kurutma Makinesi Sorunu Ve Servis Çilesi
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Kurutma Makinesi Parça Desteği Sorunu

08 Aralık 2024 21:12
Vestel Kurutma Makinesi Parça Desteği Sorunu
Abdurrahman sonuçtan çok memnun

Abdurrahman
16 Ocak 11:33
"Çok ilgililerdi ve yardımcı oldular Vestel müşteri hizmetlerine teşekkürler ederiz! Harikasınız kurutma makinemiz hususunda!"
Vestel Kategorileri